Η Καλλιθέα βράβευσε τους μαθητές της που διακρίθηκαν

Κατάμεστος ήταν ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Καλυψώ» από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του Δήμου μας που συγκεντρώθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στην εκδήλωση για τη βράβευσης των μαθητών που διέπρεψαν την χρονιά που πέρασε σε τομείς όπως ο εθελοντισμός, οι επιστήμες, ο πολιτισμός και οι τέχνες.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος που απένειμε το 1ο βραβείο στους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυφλών που διέπρεψαν σε διεθνή διαγωνισμό χαρτογράφησης.
Βραβεία έλαβαν
:
το 10ο Δημοτικό Σχολείο για την Πρώτη θέση που κατέκτησε στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής,
το 6ο Δημοτικό Σχολείο για την κοινωνική του προσφορά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»,
το 8ο Δημοτικό Σχολείο για τη διάκριση του στον πανελλήνιο διαγωνισμό SCRATCH και
το 12ο Δημοτικό Σχολείο για τη συμμετοχή του στην εθελοντική αιμοδοσία.
 Βραβεία δόθηκαν ακόμη σε μαθητές από Γυμνάσια και Λύκεια της Καλλιθέας που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και σε ομάδες μαθητών από το 6ο Λύκειο και το 7ο Γυμνάσιο Καλλιθέας που πέτυχαν διακρίσεις με τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς χορωδίας και άλλων πολιτιστικών δράσεων.
Τα βραβεία και τα συγχαρητήρια στα παιδιά της πόλης μας που ξεχώρισαν με τις επιτυχίες τους έδωσαν και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας & Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Δημότη Γιώργος Κυριακόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Γιαννακου-Πάσχου, η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της σχολικής επιτροπής Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Κορίνα Δαμουλιανου και Βούλα Γαλίτση, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β΄βάθμιας εκπαίδευσης Κώστας Κούκουλος και Γιώργος Κουτσογιάννης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη η αρχηγός της μείζονας αντιπολίτευσης «Όλα για την Καλλιθέα» Βάσω Μαργαρίτη, ο πρόεδρος της Δημοτικής παράταξης «Τώρα Καλλιθέα» Λάζαρος Λαζαρίδης, η Ένωση Γονέων του Δήμου Καλλιθέας, ο σχολικός σύμβουλος Παναγιώτης Ράπτης και διευθυντές των σχολείων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο