Η συνάντηση του Κώστα Ασκούνη με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων

 Συναντηθήκαμε με το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων και συζητήσαμε για τα θέματα που απασχολούν την Σχολική Κοινότητα.

Μας τόνισαν ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις συντηρήσεις των Σχολείων, που σε κάποιες περιπτώσεις εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια των μαθητών. Επίσης μας ενημέρωσαν ότι, όλα τα παραπάνω επανειλημμένα έχουν τεθεί στον Δήμαρχο, αλλά δεν έχει δώσει λύσεις.

Ιδιαίτερη ανησυχία εξέφρασαν για τη θέρμανση των Σχολείων ενόψει του χειμώνα. Ταυτόχρονα, επιβάλλεται να γίνει μία σοβαρή προσπάθεια συμμαζέματος των οικονομικών των Σχολικών Επιτροπών, διότι εάν πριν τις αυξήσεις είχαν οδηγηθεί να χρωστάνε ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΕΗ 300.000 € !! τώρα με τις συνεχείς αυξήσεις στο ρεύμα τι να περιμένουμε;

 Η πρώτη μας διαπίστωση είναι ότι επαναλάβαμε την ίδια με πέρυσι συζήτηση. Η δεύτερη διαπίστωση είναι ότι η Διοίκηση αναλίσκεται σε δημόσιες σχέσεις με τους φορείς και όχι στην αντιμετώπιση των οξύτατων προβλημάτων. Την καλούμε να ασχοληθεί επιτέλους με την επίλυση των ουσιαστικών
προβλημάτων όπως, αλλαγή κουφωμάτων, επισκευές από πτώσεις σοβάδων, αντικατάσταση επικίνδυνων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, κ.ά. και όχι να επιδίδεται, κυρίως, σε βαψίματα των αύλειων χώρων παρουσιάζοντας μία εικονική πραγματικότητα.

Εμείς, δεσμευτήκαμε, να θέσουμε τα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, απαιτώντας την άμεση επίλυσή τους. Τα θέματα Παιδείας οφείλουν να αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα του Δήμου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο