Ευχαριστήριο επανεκλογής από τον Ανδρέα Αναστόπουλο

 Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς  που συμμετείχατε στην διαδικασία των αρχαιρεσιών,  καθώς και όλους όσους, με επιλέξατε με την ψήφο σας  για να σας εκπροσωπήσω, για ακόμα μία φορά, στο νέο Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας. Η επανεκλογή αυτή επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη σας, στις επιλογές και τον τρόπο που ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καλλιθέας πορεύτηκε τα προηγούμενα χρόνια, όπου είχα  την τιμή να είμαι ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Με σκληρή δουλειά, αίσθημα ευθύνης και συνέπεια, θα καταβάλλω σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ,  κάθε δυνατή  προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε ,κατά το δυνατόν αποτελεσματικότερα, τις προκλήσεις των καιρών και τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης.

Η μικρομεσαία επιχείρηση παραμένει η “ραχοκοκαλιά” της ελληνικής οικονομίας και η κινητήρια δύναμη της τοπικής αγοράς . Όλοι μαζί μπορούμε να την διατηρήσουμε ζωντανή !

“Η ανθρώπινη ιστορία άλλωστε μας δείχνει ότι αυτοί που έμαθαν να συνεργάζονται και να αυτοσχεδιάζουν αποτελεσματικά επικράτησαν “

Με θερμές ευχαριστίες 

Ανδρέας Αναστόπουλος

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο