7η παράσταση του «Θεάτρου της Δευτέρας στην Καλλιθέα»- Κρατήσεις θέσεων

 Με την παράσταση «Οι Τρεις Αδελφές» του Αντόν Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, συνεχίζουμε στις 29 Μαρτίου και ώρα 20:30, το πρόγραμμα του «Θεάτρου της Δευτέρας στην Καλλιθέα», διαδικτυακά.

Η παράσταση διατίθεται και με ελληνικούς υπότιτλους για τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακοής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και κάθε κάτοικος Καλλιθέας μπορεί να εξασφαλίσει τη θέση του στην παράσταση, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1o βήμα: Από την Τρίτη 23 Μαρτίου ως την Παρασκευή 26 Μαρτίου στέλνετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο theatrodefteraskallithea@gmail.com ή εναλλακτικά στο dhmiourgia@kallithea.gr, στο οποίο θα αναγράφονται:

Το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερομένου

Η διεύθυνση κατοικίας του

Ο αριθμός του σταθερού του τηλεφώνου και θα επισυνάπτεται ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ που αποδεικνύει τη μόνιμη κατοικία του

2ο βήμα: Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καλλιθέας κατανέμει, στη συνέχεια, τα μηνύματα κατά σειρά λήψης ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός εκείνων που μπορούν να πάρουν κωδικούς για να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την κάθε παράσταση.

3ο βήμα: O ενδιαφερόμενος λαμβάνει ηλεκτρονικά έναν κωδικό, με τον οποίο ο ίδιος αλλά και όσοι βρίσκονται μαζί του εκείνη τη στιγμή μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την παράσταση, αφού πρώτα τον τοποθετήσουν λίγο πριν από την έναρξη σε διεύθυνση που, επίσης, θα τους αποσταλεί. Αν δεν βρεθεί το e-mail στα εισερχόμενα μηνύματα, παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα (spam) και Προσφορές.

Διαφορετικά επικοινωνήστε με το τηλ. 210-9570001 (8 π.μ.-3 μ.μ.)

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Δεν υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της παράστασης σε άλλο χρονικό διάστημα πέραν του προγραμματισμένου. Παρακαλούμε μεριμνήστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη σελίδα προβολής.

Κάθε οικογένεια δεν χρειάζεται να αποστείλει περισσότερα από ένα ηλεκτρονικά μηνύματα για κάθε παράσταση.

Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή και ολόκληρης της παράστασης καθώς και κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής.

Τα στοιχεία της παράστασης:

Απόδοση – Δραματουργία – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου

Συνεργάτης Δραματουργός: Έρη Κύργια

Σκηνικά – Κοστούμια: Ελένη Μανωλοπούλου

Μουσική: Άγγελος Τριανταφύλλου

Διάρκεια: 180 λεπτά

Παίζουν: Λαέρτης Μαλκότσης , Μαριάννα Δημητρίου , Αλεξάνδρα Αϊδίνη Ιωάννα Παππά, Λένα Παπαληγούρα , Κώστας Κορωναίος Γιάννης Νταλιάνης , Παντελής Δεντάκης, Δημητρης Μπίτος Γιώργος Μπινιάρης , Πάρις Θωμόπουλος , Ρενάτο Κούσι, Χάρης Τσιτσάκης, Μαριέττα Σγουρδαίου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο