Βασίλης Σπανάκης: «Να ενισχυθούν άμεσα σε προσωπικό οι Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας, Ηλιούπολης και Καλλιθέας»

 «Το τελευταίο διάστημα έχει διαπιστωθεί μεγάλη δυσκολία στην ανταπόκριση των αιτήσεων των φορολογουμένων για διάφορα θέματα που τους απασχολούν. Οι εργαζόμενοι στις Δ.Ο.Υ. καθημερινά καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες που έχουν προκύψει και ιδιαίτερα μέσα στην υγειονομική κρίση. Ωστόσο, υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις σε συναλλαγές που άπτονται της Φορολογίας Κεφαλαίου (μεταβιβάσεις, δωρεές, κληρονομιές), με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθημερινά πολλά παράπονα».

Τα παραπάνω επισημαίνει σε Ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομικών ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης και σημειώνει την έλλειψη αντίστοιχου προσωπικού στις συγκεκριμένες Δ.Ο.Υ καθώς και τις συγχωνεύσεις που έχουν γίνει, με αποτέλεσμα τη διόγκωση των καθυστερήσεων.

Ο κ. Σπανάκης ρωτάει τον αρμόδιο Υπουργό αν προτίθεται να ενισχύσει άμεσα τις Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας, Ηλιούπολης και Καλλιθέας με προσωπικό για την αντιμετώπιση των αναγκών που έχουν προκύψει και πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει τις πρόσθετες ανάγκες στα Τμήματα Κεφαλαίου, προκειμένου να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις συναλλαγές της Φορολογίας Κεφαλαίου (μεταβιβάσεις, δωρεές, κληρονομιές).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο