«Σαρώνει» την παραλιακή και τα Νότια Προάστια η ΕΛΑΣ μετά το μαχαίρωμα του 17χρονου μαθητή

 «Σαρώνει» την παραλιακή και τα νότια προάστια η ΕΛ.ΑΣ για το ξεδόντιασμα «άγουρων» συμμοριών που λυμαίνονται τις περιοχές του Ελληνικού, της Αργυρούπολης, της Βούλας και της Γλυφάδας μετά την άγρια ληστρική επίθεση και το μαχαίρωμα σε βάρος δεκαεπτάχρονου μαθητή.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο κλιμάκιο της Υποδιευθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς των τμημάτων ασφαλείας Ελληνικού Αργυρούπολης, πραγματοποίησαν «εκκαθαριστικές» επιχειρήσεις στην παραλιακή και προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων. Οι πληροφορίες λένε οτι πραγματοποιήθηκαν 175 έλεγχοι και έγιναν 16 προσαγωγές. Αναμεσα τους και ενας 18χρονος Αλβανος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται ως αρχηγικό μέλος στην άγουρη συμμορία που μαχαίρωσε και λήστεψε τον μαθητη ενω για την ίδια υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί αλλα έξι ατομα.

Η συνάντηση του δημαρχου με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Αξίζει να τονισθεί οτι ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος μετά το άγριο επεισόδιο του μαχαιρώματος του 17χρονου παιδιού από τα μέλη της συμμορίας των ανηλίκων, σε μια προσπάθεια να βάλει φρένο στο φαινόμενο των «άγουρων» συμμοριών που σκορπούν τον τρομο, συναντήθηκε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη οπου εξέθεσε την κατάσταση ενω κάλεσε τους πολίτες να βοηθήσουν σ’ αυτή την προσπάθεια καταθέτοντας όποια στοιχεία υπαρχουν προκειμενου να κατατεθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο