«Άι πηδ@ξου ρε μ@λ@κ@»: Φοβερό… επίπεδο Γαλανόπουλου που έβρισε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου! (βίντεο)

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με το επίπεδο εκλεγμένων που μάλιστα έχουν διατελέσει επί σειρά ετών και αντιδήμαρχοι σε τούτη την πόλη. Ξέφυγε από κάθε όριο ο Παναγιώτης Γαλανόπουλος, που στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη λόγω της πανδημίας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων) χωρίς να υπάρχει λόγος, άρχισε να καθυβρίζει αισχρά τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργο Κυριακόπουλο. Ο Πρόεδρος του ζήτησε να του μιλάει με περισσότερο σεβασμό, καθώς οι τόνοι άρχιζαν να ανεβαίνουν. Και ο… σεβασμός του Παναγιώτη Γαλανόπουλου ήταν το «άι πηδ@ξου ρε μ@λ@λ@»! Παρά την διαφορά δεκαετιών που χωρίζει τον Γιώργο Κυριακόπουλο με τον Παναγιώτη Γαλανόπουλο, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διατήρησε την ψυχραιμία του και δεν αντέδρασε παρά μόνο θεσμικά, όπως αρμόζει και στον ρόλο του. Και έτσι απεβλήθη από την συνεδρίαση ο Γαλανόπουλος. 

Απαράδεκτη χαρακτήρισαν την συμπεριφορά Γαλανόπουλου οι δημοτικοί σύμβουλοι. Την ίδια στάση κράτησε και δημόσια ο επικεφαλής της παράταξης με την οποία έχει εκλεγεί ο Παναγιώτης Γαλανόπουλος, Κώστας Ασκούνης. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “«Άι πηδ@ξου ρε μ@λ@κ@»: Φοβερό… επίπεδο Γαλανόπουλου που έβρισε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου! (βίντεο)”

  1. Νεολαία Αργούς.

    Πολύ χρήσιμη η αναφορά σας για τους αριστερίστικους τραμπουκισμούς δημοτικών συμβούλων που ντροπιάζουν τον Θεσμό. Έχετε δημοσιευμένη μία χαρακτηριστική δήλωση-απάντηση του πρώην Αντιδημάρχου κ. Σοφιανίδη για τέτοιους τύπους και δεν κάνουμε λάθος ότι αναφέρεται ακριβώς στον Γαλανόπουλο με τον χαρακτηρισμό "γεροντοπαλικαρισμοί καφενείου στο δημοτικό συμβούλιο". Αξίζει να κάνετε την παραπομπή (ποτέ δεν είναι αργά), να μαθαίνει και ο κόσμος : https://www.notiosxtypos.gr/2017/04/blog-post_80.html

Αφήστε ένα σχόλιο