Δωρέα τριών περιπολικών από το Δήμο Καλλιθέας στην ΕΛ.ΑΣ

Μια σημαντική δωρεά στην Ελληνική Αστυνομία έδωσε ο δήμος Καλλιθέας, σε μια περίοδο που η ενίσχυση της αστυνόμευσης στις γειτονιές είναι μια κεντρική προτεραιότητα.

Ο δήμος προεξάρχοντος του δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου και παρόντος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, παρέδώσε στην ΕΛ.ΑΣ. τρία νέα περιπολικά, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν άμεσα.

Το πρώτο περιπολικό θα χρησιμοποιηθεί για το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, το δεύτερο για την Αστυνομία και το τρίτο για την Τροχαία.

Η χρήση των περιοπολικών αφορά μόνο το δήμο Καλλιθέας.

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης, μιλώντας και ως δημότης της περιοχής ανέφερε:

«Εγώ ως δημότης, ως κάτοικος αυτή της πόλης αισθάνομαι πόσο η προσπάθεια της δημοτικής αρχής βελτιώνει τη ζώη μας τη ζωή τω ν παιδιών μας ,με τους αθλητικούς χώρους, το πράσινο. Ελπίζω με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στο παραλιακό μέτωπο που αλλάξει την όψη της περιοχής, πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε πρόσβαση σε ένα μεγάλο που θα προσφέρει  πολλαπλές δράσεις.

 Αλλά για να υπάρχουν αυτά θα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια και εμπέδωση αυτή του αισθήματος ασφάλειας στου πολίτες. Είμαστε εδώ  με σχέδιο, με συνεργασία με με καθημερινή παρουσία και προχωρούμε στην εξιχνίαση εγκληματικών ομάδων που δρουν  στην περιοχή».

δείτε βίντεο από την τελετή παράδοσης εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο