«Διεκδικούμε Μαζί» με την Ε.Σ.Α.μεΑ. στην Καλλιθέα, 18 Οκτωβρίου στο Κέντρο Κοινότητας

Στην Καλλιθέα, και συγκεκριμένα στο Κέντρο Κοινότητας, θα μπορέσουν οι δημότες Καλλιθέας να συναντήσουν τα στελέχη της υπηρεσίας «Διεκδικούμε Μαζί» της Ε.Σ.Α.μεΑ., την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 1- 3 μ.μ.

 Στο πλαίσιο των δράσεων της Ε.Σ.Α.μεΑ. και με σκοπό να εδραιώσει μία άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και επαφή με τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, η Ε.Σ.Α.μεΑ. λειτουργεί την υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» παρέχοντας καθημερινά πληροφορίες, ενημέρωση, υποστήριξη και ενδυνάμωση, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού εξατομικευμένης παρέμβασης από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Η υπηρεσία παρέχει επίσης πληροφορίες σε κοινωνικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών τόσο για τα δικαιώματα και τις παροχές αναπηρίας όσο και για τη συμβολή του αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία.

Αυτό το διάστημα η Ε.Σ.Α.μεΑ. έχει αναλάβει πρωτοβουλία ανάπτυξης στενής συνεργασίας με τους Φορείς της Α/ βάθμιας Αυτοδιοίκησης, ώστε η υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» να βρεθεί κοντά στους πολίτες και σε όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και στις οικογένειές τους.

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου ελάτε να γνωριστούμε στο Κέντρο Κοινότητας! Να θέσετε απορίες και προβληματισμούς για θέματα αναπηρίας και να συνομιλήσετε με τους συνεργάτες της Ε.Σ.Α.μεΑ. Σας περιμένουμε!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο