Η Καλλιθέα μας, σε ένα κομβικό χρονικό σημείο για την δυναμική της πορεία στο μέλλον

..Η Καλλιθέα μας λοιπόν, σε ένα κομβικό χρονικό σημείο για την δυναμική της πορεία στο μέλλον και την αναπροσαρμογή των οικονομικών τομέων ανάπτυξής της, την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 έθεσε τις βάσεις για την απαιτούμενη αλλαγή και την Κυριακή 2 Ιουνίου  επισφράγισε την πορεία της,  με την οριστική επιλογή της παράταξης του δημάρχου Κ. Δημήτρη Κάρναβου με ένα ποσοστό υψηλό που δικαιώνει την έως τώρα πορεία της δημοτικής αρχής και την συνεχιζόμενη προσπάθεια των αρμοδίων, να προσφέρουν καλύτερες, ποιοτικότερες και περισσότερες υπηρεσίες στους πολίτες της.
Βεβαίως, οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους μας εμπιστεύτηκαν το μέλλον τους και τις καλύτερες προοπτικές για τη ζωής τους! Τόσο οι ευθύνες, όσο και η χαρά όλων μας, μας πλημμυρίζουν τις σκέψεις και τις καρδιές μας! Είτε έχουμε εκλεγεί, είτε όχι, η ομαδικότητα που μας χαρακτηρίζει, μας κάνει όλους μας, αναπόσπαστα τμήματα αυτής της αλλαγής της πόλης μας.
Άλλωστε, για να συντελεστεί οποιαδήποτε αλλαγή απαιτείται ομαδική δουλεία, συνεχής προσπάθεια και αμέτρητη αγάπη και ανάγκη προσφοράς στον συνάνθρωπο! Γνώμονας όλων, θα πρέπει να είναι το Κοινό καλό, καθώς  σε μια κοινωνία κάνεις δεν είναι μόνος του!
Ωστόσο, υπάρχουν πολλά προβλήματα και σίγουρα δεν γίνεται ωραιοποίηση της πραγματικότητας, αλλά ευτυχώς έχουν δρομολογηθεί οι τρόποι επίλυσης ή διευθέτησης τους. Το πρόγραμμα της νέας περιόδου αποτελεί μια δικλείδα ασφαλείας για την οικοδόμηση ενός υγιούς μέλλοντος για την πόλης μας είτε αξιοποιώντας, είτε ενδυναμώνοντας τα συγκριτικά και τα απόλυτα πλεονεκτήματα της Καλλιθέας. Στο μέλλον όλοι μαζί!!!!!!!!!
Τελειώνοντας, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όσους με υποστήριξαν με την ψήφο τους, σε αυτό τον πρώτο μου αγώνα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου και σας εγγυώμαι ότι θα σας δικαιώσω! Μπορεί να μην εξελέγησα, αλλά για εμένα το σημαντικότερο όλων, είναι να έχει η ιστορική μας πόλη την συνέχεια και το μέλλον που της αρμόζει! Θα ήθελα να σας βεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να παλεύω και να μάχομαι για τα ιδανικά και τις αξίες μου και φυσικά για την καλυτέρευση της καθημερινότητας στη πόλη μας! Πρωτεύον στοιχείο αποτελεί το καλύτερο μέλλον της πόλης μας και όχι οι προσωπικές φιλοδοξίες και αν μπόρεσα να βάλω και εγώ- μέσω εσάς- το δικό μου λιθαράκι σε αυτό το οικοδόμημα, είμαι περήφανη!

Καλή αρχή στο έργο που αναμένουν οι συμπολίτες μας!!!!

Βασιλική Στρατιώτου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο