Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες Καλοκαιρινές Επιδείξεις του Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 οι ετήσιες Καλοκαιρινές  Επιδείξεις του Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας στο κλειστό γυμναστηρίου του Έσπερου.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση και χειροκρότησε τις υπέροχες επιδείξεις των αθλητριών μας.

Η διοίκηση του συλλόγου, οι Τεχνικές Σύμβουλοι και  οι προπονήτριες όλων των τμημάτων ευχαριστούν θερμά για άλλη μια χρονιά όλους τους γονείς, που εμπιστεύτηκαν το τμήμα Ρυθμικής του συλλόγου μας για την εκγύμναση του σώματος και του πνεύματος των παιδιών τους, κάτι το οποίο ανανεώνει συνεχώς τους ισχυρούς δεσμούς, που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ του συλλόγου, των γονέων και των παιδιών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στους επίσημους καλεσμένους μας και συγκεκριμένα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Γιώργο  Βασιλειάδη, ο οποίος έκανε απονομή μεταλλίων και διπλωμάτων στην ομάδα των Special Olympics Hellas και την προπονήτρια τους κα. Λίνα Τουτζιαράκη, την βουλευτή της Ν.Δ και τομεάρχη Αθλητισμού, κα. Άννα Καραμανλή, την προϊσταμένη Φυσικής Αγωγής, κα. Μαρία  Τσανάκα, τον διεθνή παίκτη του μπάσκετ, κ. Δημήτρη Παπανικολάου και την έφορο του τμήματος στίβου του Συλλόγου, κα Αριστέα Λαμέρα, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η διοίκηση του
Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο