Καλλιθέα: «Προσπάθησε να υπερασπιστεί το φίλο του – Σώθηκε τελευταία στιγμή» λέει η μάνα του 19χρονου

Στην εντατική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου νοσηλεύεται ο 19χρονος Αλέξης, που δέχθηκε συνολικά εννέα μαχαιριές από αγνώστους λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τη μητέρα του και τις τελευταίες πληροφορίες, ο 19χρονος μαχαιρώθηκε στην προσπάθειά του να σώσει τον 15χρονο φίλο του από συμπλοκή, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή. Η μητέρα του 19χρονου σοκαρισμένη από τις απανωτές μαχαιριές που δέχθηκε το παιδί της, προσπαθεί να συνέλθει έχοντας στο πλευρό της και τους φίλους του Αλέξη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας,το σοκ της μητέρας ήταν μεγάλο καθώς δύο χρόνια πριν είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας του Αλέξη .

«Έβγαλαν μαχαίρι και ο γιος μου προσπάθησε να υπερασπιστεί τον φίλο του, ο οποίος ήταν ο μικρότερος της παρέας. Έμαθα ότι το έσπρωξαν το παιδάκι και μπήκε ο Αλέξης μπροστά και άρχισαν να τον μαχαιρώνουν. Σώθηκε τελευταία στιγμή το παιδί μου γιατί η μαχαιριά στην καρδιά ήταν βαθιά» λέει σοκαρισμένη η γυναίκα, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του γιου της από την πρώτη στιγμή.

Ο 19χρονος μαθητής, που αυτές τις ημέρες έδινε πανελλήνιες εξετάσεις, νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση καθώς μια από τις μαχαιριές τον βρήκε λίγα εκατοστά από την καρδιά του. Τα άλλα οχτώ χτυπήματα από μαχαίρι μικρού μήκους είχαν γίνει από τη μέση μέχρι το ύψος της καρδιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο Αλέξης επιχείρησε να προστατεύσει τον 15χρονο φίλο του από δύο αγνώστους, ένας εκ των οποίων τον χτύπησε στον ώμο επίτηδες με το σώμα του.
Ακολούθησε συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας ο 19χρονος δέχθηκε εννέα μαχαιριές. Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Γρυπάρη στην Καλλιθέα. 
Δεκάδες είναι τα μηνύματα με ευχές από πολίτες, φίλους και συμμαθητές του 19χρονου Αλέξη στα κοινωνικά δίκτυα: «Αλέξη, σε αγαπάμε πολύ, να γίνεις γρήγορα καλά»!
Ο 19χρονος είναι αθλητής του μπάσκετ στον Αετό Καλλιθέας με τον προπονητή του σε μήνυμά του στα social media να γράφει για το «παλλικαράκι που έκανε το αυτονόητο. Να βοηθήσει τον φίλο και συνάνθρωπό του που δεχόταν επίθεση».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο