Δεν θα μπορούσε να λείπει – «Παρών» στην εκλογική μάχη ο Παναγιώτης Κοττέας

Από το 1998 ο Παναγιώτης Κοττέας εκλέγεται στις πρώτες θέσεις ως Δημοτικός Σύμβουλος, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη που τρέφουν στο πρόσωπό του οι Καλλιθεάτες. Έτσι ήταν αδύνατον να λείπει και αυτή τη φορά… Ο Παναγιώτης Κοττέας -γέννημα θρέμα αυτής της πόλης- κατεβαίνει στη “μάχη” στο πλευρό του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου και με την παράταξη “η Καλλιθέα αλλάζει”.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Παντζιτζιφιακού Α.Ο. και αθλητής του μπάσκετ για πολλά χρόνια. Από το 1992 προσφέρει τις υπηρεσίες του στον πολιτιστικό σύλλογο της ιδιαίτερης πατρίδας του, τα Κεχριάνικα Μάνης απ’ όπου κατάγεται. Πολιτικός Μηχανικός στο επάγγελμα, έχει περπατήσει σπιθαμή προς σπιθαμή την Καλλιθέα.
Όπως ο ίδιος δηλώνει: «Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω προβλήματα των δημοτών και να εργαστώ για ζητήματα όπως η ανεργία, η διάλυση του κοινωνικού κράτους, η φτώχεια, η υγεία, η παιδεία, ο πολιτισμός. Πυλώνας του προγράμματός μου, είναι η βεβαιότητα ότι η πόλη μας μπορεί να αναπτυχθεί στηριζόμενη στους δημότες της και τους φορείς της. Στόχος η ενεργοποίηση της κοινωνίας και η δημιουργία κατάλληλου ρεύματος για πρόοδο και ευημερία”. Και καταλήγει ο Παναγιώτης Κοττέας με το μήνυμά του: “Σας ζητώ να σταθείτε δίπλα μου για να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο