Αυτοί είναι οι ληστές των φαρμακείων – Χτυπούσαν στα νότια προάστια

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας των δύο ληστών που είχαν ρημάξει τα φαρμακεία στα νότια προάστια.

Πρόκειται για δύο δράστες ηλικίας 19 και 22 ετών. Οι δύο κακοποιοί συνελήφθησαν, πρωινές ώρες την Πέμπτη 2 Μαΐου στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ νωρίτερα είχαν διαρρήξει φαρμακεία στην περιοχή της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης.

Από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, προέκυψε ότι οι δράστες, κατά το τελευταίο δίμηνο, προέβαιναν συστηματικά στην διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών από φαρμακεία και πρακτορεία τυχερών παιγνίων στα Νότια Προάστια.

Πρόκειται για τους:

ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Αριστοτέλη του Χρήστου και της Ευσταθίας, γεννηθέντα στις 26-12-2000 στην Αθήνα

ΒΟΥΛΤΣΟ Παναγιώτη του Ιωάννη και της Χριστίνας, γεννηθέντα 22-4-1977 στο Αμαρούσιο Αττικής

Μέχρις στιγμής, εξιχνιάσθηκαν δεκατρείς (13) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών εκ των οποίων :
6 σε φαρμακεία στην Γλυφάδα
3 σε φαρμακεία στην Ηλιούπολη
1 σε φαρμακείο στην Αργυρούπολη και
1 σε φαρμακείο στον Άλιμο
1 σε φαρμακείο στο Ελληνικό
1 σε πρακτορείο τυχερών παιγνίων στη Βάρη
Ως προς τον τρόπο δράσης, οι κατηγορούμενοι αφού πρώτα εντόπιζαν τους “στόχους” τους, τους προσέγγιζαν πρώτες πρωινές ώρες και εισέρχονταν σε αυτούς, μετά τη θραύση του υαλοπίνακα, με πέτρες ή μεταλλικά καπάκια φρεατίων. Σε ορισμένες περιπτώσεις παραβίαζαν και τα ρολά ασφαλείας. Στη συνέχεια αφαιρούσαν τις ταμειακές μηχανές και χρηματικά ποσά.
Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο