Στο Μερόπειο Ίδρυμα στην Καλλιθέα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Μεροπείου Ιδρύματος επισκέφθηκε το πρωί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στους χώρους του ιδρύματος, συναντήθηκε με τις γυναίκες που ζουν σε αυτό και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Μεροπείου Φιλανθρωπικού Ιδρύματος κ. Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς και η Πρόεδρος του Μεροπείου Φιλανθρωπικού Σωματείου Κυρία Ελια Θανογιάννη.
Ο κ. Μητσοτάκης αφού συνομίλησε με τις γυναίκες που διαμένουν στο Ίδρυμα, συνεχάρη το προσωπικό για το σημαντικό έργο που επιτελεί το Μερόπειο.
«Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Ήθελα να έρθω να χαιρετίσω και να στηρίξω την προσπάθειά σας», είπε ο κ. Μητσοτάκης και δεσμεύτηκε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα εφαρμόσει μία ολοκληρωμένη πολιτική για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας οι οποίοι χρήζουν βοήθειας, καθώς όπως τόνισε «η χώρα μας χρειάζεται επειγόντως μια εθνική στρατηγική για την τρίτη ηλικία, την οποία το κράτος σήμερα δυστυχώς δεν έχει».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο