Κοινή Ανακοίνωση των δημοτικών παρατάξεων “Η Καλλιθέα Μπροστά” και “Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας”

Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ

«Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας»
Ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος

Οι δημοτικές παρατάξεις «Η Καλλιθέα Μπροστά» και «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας», συνεχίζοντας τις πιο δημιουργικές παραδόσεις των προοδευτικών δυνάμεων της πόλης και εν όψει των επερχομένων δημοτικών εκλογών, ξεκινάμε ένα καινούργιο δυναμικό εγχείρημα. Συγκροτούμε τον εκλογικό συνδυασμό «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ», με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Θοδωρή Ψαλιδόπουλο.

Αποφασίζουμε να ενώσουμε τις προσπάθειές μας και προσκαλούμε όλες και όλους εσάς, να διεκδικήσουμε μαζί ένα Δήμο ισχυρό, συμπαραστάτη στην καθημερινή μας ζωή. Να διεκδικήσουμε μια δημοτική αρχή, ικανή και έτοιμη να εργαστεί ώστε οι αναπτυξιακές ευκαιρίες που δημιουργούνται για την πόλη να ωφελήσουν και να ομορφύνουν τις ζωές όλων μας. Θέλουμε έναν Δήμο για όλους.

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ

Η Καλλιθέα βρίσκεται σε κρίσιμη στιγμή. Η ανάπλαση του Παραλιακού μετώπου, η λειτουργία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και όλα τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή σχεδιάζονται στη Νότια Αθήνα δημιουργούν για την πόλη μας μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης, παράλληλα με τη σταδιακή έξοδο της χώρας από τη βαριά οικονομική και κοινωνική κρίση.

Πως, όμως, θα μοιραστούν τα οφέλη αυτής της ανάπτυξης;

Πιστεύουμε σε μια Καλλιθέα, πόλη ζωντανή, φιλική προς το ανθρώπινο και φυσικό περιβάλλον, με ισχυρά δίκτυα υποδομών, σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες προς το δημότη, με δράσεις κοινωνικής πρόνοιας και υψηλό επίπεδο δημόσιας εκπαίδευσης. Πιστεύουμε σε μια Καλλιθέα του πολιτισμού και του αθλητισμού, με υγιή επιχειρηματική δραστηριότητα που θα προσφέρει στα παιδιά μας σταθερή και δίκαια αμειβόμενη εργασία.

Ξέρουμε την απάντηση και είμαστε έτοιμοι να τολμήσουμε το επόμενο βήμα. Η επόμενη ημέρα για την Καλλιθέα πρέπει να βρει τους πολίτες στο επίκεντρο της ανάπτυξης και της ευημερίας της πόλης και όχι στο περιθώριο. Η επόμενη ημέρα πρέπει να βρει τις προοδευτικές δυνάμεις, τις προοδευτικές παρατάξεις ενωμένες, με κοινούς στόχους και προτάσεις.

ΤΙ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ

Στη διάρκεια της δημοτικής περιόδου που ολοκληρώνεται, τη διοίκηση του Δήμου χαρακτήρισαν η αδράνεια απέναντι στα μεγάλα προβλήματα και την προοπτική της Καλλιθέας, η αδυναμία της να ασχοληθεί με την καθημερινή ζωή της πόλης. Κανένα μεγάλο ή μικρό έργο δεν σχεδιάστηκε και δεν εκτελείται από το Δήμο. Μοναδική δράση της διοίκησης ήταν η οργάνωση των πελατειακών της σχέσεων. Μοναδικός της στόχος ήταν να συρρικνώσει υπηρεσίες και παροχές, να συμπιέσει τα κόστη, να παραχωρήσει υπηρεσίες σε ημέτερους, να συνεχίσει να εφαρμόζει τις εσφαλμένες μνημονιακές συνταγές που απέτυχαν επανειλημμένα, όπου εφαρμόστηκαν. Η καθαριότητα και οι υποδομές της πόλης (δρόμοι, πάρκα, φωτισμός) υποβαθμίζονται. Χρηματοδοτικοί πόροι της Περιφέρειας και του ΕΣΠΑ μένουν ανεκμετάλλευτοι. Η «Χρυσή Αυγή» αλωνίζει και σπέρνει τη μισαλλοδοξία, με τη δημοτική αρχή να αδιαφορεί ή και να της κλείνει το μάτι. Πέρασαν πέντε χαμένα χρόνια.
Αυτή η θλιβερή και επικίνδυνη δημοτική αρχή θέλει να μας κλέψει και τα επόμενα τέσσερα. Αυτή τη φορά δεν θα τους αφήσουμε!

ΒΡΕΣ ΜΑΣ – ΜΙΛΑ ΜΑΣ – ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τις επόμενες μέρες θα μας βρεις παντού. Στους δρόμους που συχνάζεις, στα μαγαζιά και τις λαϊκές αγορές που ψωνίζεις, στις γειτονιές και τα πάρκα που θέλεις να ζωντανέψεις, στο χώρο που δουλεύεις, στις παρέες που γλεντάς, στο μαγαζί που με κόπο και μεράκι διατηρείς.
Μίλα μας, δώσε μας τις προτάσεις σου για την Καλλιθέα που ονειρεύεσαι, δώσε μας τις ιδέες σου για ό,τι νομίζεις πως πρέπει να αλλάξει. Γίνε μέρος της πρότασης μας.

Η Καλλιθέα, χάρη σε όλους εσάς, επιτέλους ενώνεται. Η Καλλιθέα ενώνει.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο