Ενέδρα θανάτου στην Καλλιθέα! Ψυχρός επαγγελματίας ή απελπισμένος τζογαδόρος ο εκτελεστής;

Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον δολοφόνο του 52χρονου ιδιοκτήτη λέσχης. Η συμπεριφορά του δράστη λίγο πριν την δολοφονία στο μικροσκόπιο των αρχών. Ένα… απίθανο στοιχείο μπορεί να λύσει το μυστήριο για την στυγνή δολοφονία στην Καλλιθέα. Εξετάζεται η περίπτωση ο δολοφόνος να ήταν θαμώνας της λέσχης που διατηρούσε το θύμα.
Το μυστήριο της εκτέλεσης του 52χρονου ιδιοκτήτη λέσχης στην Καλλιθέα, προσπαθούν να λύσουν στην Ασφάλεια Αττικής. Μάλιστα ένα στοιχείο που κάνει εντύπωση στους έμπειρους Αστυνομικούς είναι το γεγονός πως ο δράστης, την στιγμή που εξαπολύει τις σφαίρες εναντίον του 52χρονου κρατά στο αριστερό του χέρι μια ομπρέλα!

Την είχε γιατί εκείνη την ώρα, εν προκειμένω το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έβρεχε καταρρακτωδώς στην Αττική, ή την είχε προκειμένου να κρύψει το πιστόλι του όση ώρα περίμενε να εμφανιστεί το θύμα του, έξω από την λέσχη που διατηρούσε στην Καλλιθέα;

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ωστόσο αυτό το στοιχείο, έστω το μηδαμινό, δεν το αφήνουν και κάνουν βέβαια τις εκτιμήσεις τους θέτοντας ερωτήματα για να βρουν τις απαντήσεις, καθώς ένας έμπειρος εκτελεστής το μόνο που δεν τον ενδιαφέρει είναι εάν θα βραχεί περιμένοντας να εμφανιστεί το θύμα του.

Αντιθέτως ένας άνθρωπος κοινός, που δεν έχει σχέση με τον υπόκοσμο αλλά πήρε το όπλο για προσωπικούς λόγους, σαφώς και σκέφτεται την βροχή, καθώς στην συνέχεια θα πρέπει να εμφανιστεί στο σπίτι του χωρίς να φανεί πως έχει κάνει μια πράξη, που υπό διαφορετικές συνθήκες θα την έβλεπε σε ταινία.

Δηλαδή, οι αστυνομικοί εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο ο δολοφόνος του 52χρονου ιδιοκτήτη να είναι ένας από τους πελάτες της λέσχης, οποίος έχασε μεγάλα χρηματικά ποσά, με αποτέλεσμα μέσα στην απόγνωση του να πήρε ένα πιστόλι και τελικά να εκτέλεσε τον άνθρωπο που πίστεψε πως του κατέστρεψε την ζωή.

“Πρόκειται για ένα σενάριο που ίσως να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα, καθώς μέχρι στιγμής προφανές κίνητρο δεν έχουμε ενώ παράλληλα το θύμα δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές για κάποιο σοβαρό αδίκημα, παρά μόνο για παραβάσεις του υγειονομικού κώδικα και του Νόμου περί παιγνίων. Κατά συνέπεια δεν είναι δυνατόν να μην εξεταστεί με σοβαρότητα το ενδεχόμενο του πελάτη που έχασε τα πάντα στην λέσχη και με το τρόπο αυτό θέλησε να…ρεφάρει”, λέει με νόημα στο newsit, αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

newsit.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο