Header AD

Μάριος Παπαγεωργίου: Νέες μαρτυρίες «καίνε» τους κατηγορουμένους – Λύνεται ο γρίφος της δολοφονίας

Το παρασκήνιο της πολύκροτης δίκης σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Φως στοΤούνελ»

Για τον ένα από τους δύο γιους του βασικού κατηγορούμενου, βρίσκεται σε ισχύ διαταγή για την βίαιη προσαγωγή του, καθώς δεν εμφανίστηκε ούτε και εντοπίστηκε να καταθέσει στο Μικτό Εφετείο Αθηνών σε τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις του. Η διαταγή διαβιβάστηκε πλέον στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης και στην Ασφάλεια Αττικής.

Δύο ακόμη μάρτυρες που προέκυψαν από την πρόσφατη κατάθεση άλλου μάρτυρα, που κατηγορείται για ψευδορκία και παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο, κλήθηκαν να εξεταστούν. Ο ένας από αυτούς ρωτήθηκε από την πολιτική αγωγή για το επίμαχο ταξίδι που πραγματοποίησε οδικώς μαζί με συνεργάτη του εγκέφαλου, μεταφέροντας «κάρβουνα». Είπε πως κατευθύνθηκαν στη Θήβα. Ο άλλος όταν κατέθεσε για το ίδιο ταξίδι, ισχυρίστηκε πως πήγαν στα Καμμένα Βούρλα.

«Επισημάνατε κυρία Νικολούλη πως πρόκειται για μια διαφορετική δίκη σε Εφετείο και έχετε δίκιο. Πρόκειται για σπάνια περίπτωση καθώς οι δικαστές έχουν μελετήσει σε βάθος την υπόθεση και έχουν τη διάθεση ν’ αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια με στόχο να μάθουμε που είναι η σορός του άτυχου Μάριου.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, υπάρχουν μάρτυρες που κλήθηκαν για να καταθέσουν για πρώτη φορά και ακούγονται σε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον βασικό κατηγορούμενο, σε ημερομηνίες ιδιαίτερου ενδιαφέροντος σχετικά με την υπόθεση. Μιλάμε για έναν τεράστιο όγκο συνομιλιών, αρκεί να πω πως για να καταγραφούν από τον σκληρό δίσκο που είχαν αποθηκευτεί, χρειάστηκαν τρεις μέρες. Προκαλεί εντύπωση πως το υλικό αυτό δεν περιλαμβάνει συνηθισμένους διαλόγους, αλλά κωδικοποιημένες συνομιλίες.

Η έρευνα του Καναδού που πρόβαλε η εκπομπή σας και ανέδειξε τη δράση μιας πρώτης ομάδας που είχε εμπλοκή στην υπόθεση υπό την εποπτεία του βασικού κατηγορούμενου, θα αξιολογηθεί περαιτέρω από το δικαστήριο. Είτε θα σταλεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών για άσκηση νέων διώξεων σε τρίτους, είτε η πολιτική αγωγή θ’ ασκήσει συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά κατά των εμπλεκομένων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Νίκος Ρουσσόπουλος, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής.

Αναφερόμενος στον ένα γιο του βασικού κατηγορούμενου που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, είπε: «Δημιουργεί ερωτήματα η απουσία του. Είναι η τέταρτη φορά που διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή στο δικαστήριο ενός εν ενεργεία αστυνομικού. Είναι δυνατόν η υπηρεσία του να μην μπορεί να τον βρει; Αστυνομικό αγνώστου διαμονής, πρώτη φορά ακούω…». Σημειώνεται ότι μάρτυρας στη δίκη, η οποία θα συνεχιστεί στις 10 Ιανουαρίου, θα είναι η Αγγελική Νικολούλη.
Μάριος Παπαγεωργίου: Νέες μαρτυρίες «καίνε» τους κατηγορουμένους – Λύνεται ο γρίφος της δολοφονίας Μάριος Παπαγεωργίου: Νέες μαρτυρίες «καίνε» τους κατηγορουμένους – Λύνεται ο γρίφος της δολοφονίας Reviewed by athinapoli on 23.12.18 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια