Header AD

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας ανακοίνωσε τον υποψήφιο Δήμαρχο για τις Δημοτικές Εκλογές του 2019

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας ανακοινωσε τον υποψήφιο Δήμαρχο για τις Δημοτικές Εκλογές του 2019, Γιάννη Βακαλόπουλο.

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Μέλος του Τομεακού Γραφείου του Νότιου τομέα της ΚΟΑ του ΚΚΕ. Είναι 52 χρονών. Εργάζεται ως μισθωτός λογιστής. Οργανώθηκε στην ΚΝΕ και το ΚΚΕ από τα μαθητικά του χρόνια. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας με την Λαϊκή Συσπείρωση στις εκλογές του 2014. Έχει δραστηριοποιηθεί τα προηγούμενα χρόνια σε Δ.Σ συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Μετέχει ενεργά στην Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας και στο Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων Αθήνας. Έχει μεγαλώσει και κατοικεί στην Καλλιθέα

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο
Δήμαρχο Καλλιθέας ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟ θα περιοδεύσει την Πέμπτη 27
Δεκεμβρίου 6.30μμ στο Χωριό του Αι-Βασίλη στην Πλατεία Δαβάκη.

Την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε και η υποψήφια δήμαρχος για τον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου


Χριστίνα Δολιανίδη : Είναι 24 χρονών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ταύρο και εργάζεται ως εμποροϋπάλληλος . Είναι στέλεχος του ΚΚΕ και της ΚΝΕ . Έχει σπουδάσει Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Είναι μέλος της Επιτροπής Αγώνα Μοσχάτου – Ταύρου και του Συλλόγου Γυναικών Μοσχάτου – Ταύρου . Ως φοιτήτρια ήταν μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου Παντείου .

Και η υποψήφια για τον ΆλιμοΗ Κυριακή Καμαρινού είναι συνταξιούχος δασκάλα, κόρη του Αρίστου Καμαρινού και της Ελένης Κατσαφάδου. Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1964 και είναι δημότης Αλίμου.

Αποφοίτησε από την Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και ολοκλήρωσε το ανώτατο επίπεδο σπουδών στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στην Ειδική Αγωγή και έχει επιμορφωθεί στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης από το Καποδιστριακό Παν. Αθηνών

Υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) εκπόνησε διατριβή στον τομέα της «Εκπαίδευσης Ενηλίκων» και είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος στις Κοινωνικές Επιστήμες, του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μιλάει δύο ξένες γλώσσες (αγγλικά, ρωσικά) και έχει αρκετές δημοσιεύσεις και μεταφράσεις στον τύπο και σε επιστημονικά περιοδικά. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Τα Πέτρινα Πανεπιστήμια» (Σύγχρονη Εποχή, 2005), ενώ έχει συμπράξει και σε διάφορα συλλογικά έργα, σχετικά με την Πολιτική Ιστορία («Δεσμώτες της Χούντας», Ελευθεροτυπία, 2009) και την Παιδαγωγική (Διαλεκτά έργα Α.Σ. Μακάρενκο, Ομίλου Εκπ/κού Προβληματισμού(2010)). Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού «Θέματα Παιδείας».

Από το 1997 υπήρξε μέλος του Δ.Σ και του Προεδρείου του Συλλόγου Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Αργυρούπολης-Ελληνικού-Αλίμου «Ο Θουκυδίδης» και Πρόεδρός του (Δεκ.2011- Σεπτ.2014). Στη διάρκεια της ίδιας περιόδου, από το 1997, εκπροσώπησε το σωματείο στην Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Αλίμου και υπήρξε αντιπρόσωπος του Συλλόγου στις Γενικές Συνελεύσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας (ΔΟΕ).

Από τα μαθητικά της χρόνια και στη συνέχεια ως φοιτήτρια συμμετείχε ενεργά στο οργανωμένο λαϊκό κίνημα από τις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ. Από το 2006 συμμετέχει ως υποψήφια σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Το 2014 υπήρξε επικεφαλής της παράταξης στον Άλιμο και εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος.

Επί σειρά ετών συμμετείχε στο Κέντρο Μαρξιστικών Ερευνών και στο Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών. Σήμερα δραστηριοποιείται στην Πανελλήνια Ένωση Απογόνων Αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας.

Εργάστηκε ως δασκάλα Ειδικής Αγωγής στον Άλιμο, από το 1996, στο 5ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου και το 2014 συνταξιοδοτήθηκε. Για μια δεκαετία (2001-2011) υπηρέτησε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου, ως διευθύντρια. Αρνούμενη να υπηρετήσει από στελεχική θέση τις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις του «νέου σχολείου»- δεν υπέβαλε εκ νέου αίτηση.

Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Μπάρλα, ελεύθερο επαγγελματία και έχει δύο γιούς, τον Τρύφωνα - οικονομολόγο, απόφοιτο Παν. Πειραιώς και τον Αριστείδη- φοιτητή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Παν. Μακεδονίας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας ανακοίνωσε τον υποψήφιο Δήμαρχο για τις Δημοτικές Εκλογές του 2019 Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας ανακοίνωσε τον υποψήφιο Δήμαρχο για τις Δημοτικές Εκλογές του 2019 Reviewed by athinapoli on 26.12.18 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια