Το «Γκόθαμ Σίτι»… με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Να μπει τέλος στην ανομία

Ανομία στους δρόμους, ανομία στα Πανεπιστήμια. Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή, στη «μάχη» για την ανομία στα Πανεπιστήμια, μετά από συζήτηση που προκάλεσε η ΝΔ, ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιγράφει την κατάσταση στην Αθήνα σαν να έχουμε μετατραπεί σε «Γκόθαμ Σίτι».

Παρακολουθώντας κάποιος το αστυνομικό δελτίο, όχι απαραίτητα σε όλη της Αττική η σε όλη την Ελλάδα, αρκεί μόνο σε ένα κομμάτι όπως είναι ο Νότιος Τομέας της Αθήνας. Μπορεί να διαπιστώσει, μιλώντας παράλληλα και με πολίτες καθημερινά, πως έχουμε μετατραπεί και με το παραπάνω σε «Γκόθαμ Σίτι», αλλά με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ… δεν υπάρχει ο «Μπάτμαν» που να κάνει τους πολίτες να αισθανθούν την ασφάλεια που εκ του συντάγματος είναι δικαίωμα τους!

Πρέπει άμεσα να ενισχυθεί η αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή με συνεχείς περιπολίες στους δρόμους. Πρέπει να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Πρέπει να σταματήσει το «σουλάτσο» ταραχοποιών και η ασυδοσία! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, με όλους τους χειρισμούς της μέχρι σήμερα και όλες τις ηγεσίες που πέρασαν από το αρμόδιο Υπουργείο… απέτυχαν παταγωδώς! Άλλος ένας βασικός λόγος που δείχνει ότι χρειάζεται πολιτική αλλαγή και άμεσα…

Της Κορίνας Δαμουλιάνου

Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας και Πολιτευτής Ν.Δ στην Β Αθηνών

celest.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο