Η παρέμβαση παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στον Δήμαρχο Καλλιθέας, που θα ανάψει “φωτιές”

«Κύριε Δήμαρχε,
Είναι απαράδεκτες οι σχετικές δηλώσεις σας για την μη έγκριση σας προκειμένου να καταθέσει στεφάνι ο εκπρόσωπος της “Χρυσής Αυγής” κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, μια επέτειος που εορτάζεται από όλους τους Έλληνες. Είναι η ιστορική επέτειος που τιμάται το ΟΧΙ του πρωθυπουργού της Ελλάδος Ιωάννη Μεταξά.
Οι σχετικές δηλώσεις σας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προσβάλουν το εκλογικό σώμα του μισού εκατομμυρίου και πλέον και εμού προσωπικά σαν πατριώτη Έλληνα και ψηφοφόρο της Καλλιθέας.

Ιωάννης Κούτσης
Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής
του Ολυμπιακού Πειραιώς»

Της επιστολής είχε προηγηθεί δήλωση-απάντηση της Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα προς τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο που έλεγε τα εξής: «Ο αριθμός των εχθρών μας αυξάνεται σε ευθεία αναλογία με τη σπουδαιότητά μας. Το ίδιο συμβαίνει και με τον αριθμό των φίλων μας». Το όλο θέμα ξεκίνησε μετά την παρέμβαση μελών ακροαριστερών οργανώσεων που ζητούσαν να μην καταθέσει στεφάνι η Χρυσή Αυγή για την 28η Οκτωβρίου και τον Δήμαρχο Καλλιθέας να δηλώνει στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πως υπάρχει ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η Χρυσή Αυγή να μην καταθέσει πουθενά και ποτέ στεφάνι στην Καλλιθέα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο