Η Καλλιθέα ανακοίνωσε τον Μάκο

Σε μια σπουδαία προσθήκη προχώρησε η Καλλιθέα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού μέσου, Γρηγόρη Μάκου. Ο 31χρονος πρώην παίκτης της ΑΕΚ είχε μείνει ελεύθερος το τελευταίο διάστημα, αφότου αποχώρησε από τα Τρίκαλα στα τέλη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των νοτίων προαστίων, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Η τελευταία ομάδα του Μάκου στη Superleague ήταν ο Παναιτωλικός, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Γερμανία, με τη φανέλα της Μόναχαο 1860. Η Καλλιθέα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, καθώς υποβιβάστηκε από τη Football League την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Καλλιθέα ανακοινώνει την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου.

Ο Γρηγόρης Μάκος είναι 31 ετών και αγωνίζεται στο κέντρο ως αμυντικό χαφ, αλλά και στην άμυνα ως σέντερ μπακ. Έχει καταγράψει πάνω από 400 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες, σε ομάδες της Super League, της Football League, αλλά και σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα στη Γερμανία και τη Κύπρο, καθώς και στο και το Europa League. Ξεκίνησε από τις υποδομές της Ηλιούπολης και μετά συνέχισε αγωνιζόμενος σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, Μόναχο 1860, Ανόρθωση, Παναιτωλικό και τελευταίος του σταθμός ήταν τα Τρίκαλα.».

to10.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο