Τριπλή απόρριψη για Καλλιθέα

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League απέρριψε τις ενστάσεις της αθηναϊκής ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ τις υπό στοιχεία Α (ένσταση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά το κύρος του αγώνα με ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ η οποία καταχωρήθηκε στο Φύλλο Αγώνα) και Β (ένσταση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά το κύρος του αγώνα με ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ η οποία κατατέθηκε στην Διοργανώτρια Αρχή) ενστάσεις, ερήμην της ενισταμένης ΠΑΕ, όσον αφορά στην υπό στοιχείο Α ένσταση και κατ’ αντιμωλία των λοιπών. Α. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ως απαραδέκτως ασκηθείσα την υπό στοιχείο Α ένσταση. Β. ΔΕΧΕΤΑΙ τυπικά την υπό στοιχείο Β ένσταση και ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αυτή, ως μη νόμιμη. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του ως άνω καταβληθέντος από την ως άνω ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ χρηματικού παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής. Γ. ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ την παρούσα στη Διοργανώτρια Αρχή, για τις δικές της ενέργειες, ώστε αυτή να διερευνήσει εάν υφίσταται λόγος απώλειας του δικαιώματος συμμετοχής της καθ’ ης η ένσταση στο πρωτάθλημα αρμοδιότητας της Ένωσης και επομένως, αποβολής της ιδιότητας του μέλους της Ένωσης, μετά από απόφαση του Δ.Σ. αυτής.

ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ τις υπό στοιχεία Α (ένσταση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά το κύρος του αγώνα με ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ η οποία καταχωρήθηκε στο Φύλλο Αγώνα) και Β (ένσταση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά το κύρος του αγώνα με ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ η οποία κατατέθηκε στην Διοργανώτρια Αρχή) ενστάσεις, ερήμην των διαδίκων, όσον αφορά στην υπό στοιχείο Α ένσταση και κατ’ αντιμωλία των λοιπών. Α. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ως απαραδέκτως ασκηθείσα την υπό στοιχείο Α ένσταση. Β. ΔΕΧΕΤΑΙ τυπικά την υπό στοιχείο Β ένσταση και ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αυτή, ως μη νόμιμη. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του ως άνω καταβληθέντος από την ως άνω ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ χρηματικού παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής. Γ. ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ την παρούσα στη Διοργανώτρια Αρχή, για τις δικές της ενέργειες, ώστε η τελευταία να διερευνήσει εάν υφίσταται λόγος απώλειας του δικαιώματος συμμετοχής της καθ’ ης η ένσταση στο πρωτάθλημα αρμοδιότητας της Ένωσης και επομένως, αποβολής της ιδιότητας του μέλους της Ένωσης, μετά από απόφαση του Δ.Σ. αυτής.

ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ τις υπό στοιχεία Α (ένσταση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά το κύρος του αγώνα με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ η οποία καταχωρήθηκε στο Φύλλο Αγώνα) και Β (ένσταση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά το κύρος του αγώνα με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ η οποία κατατέθηκε στην Διοργανώτρια Αρχή) ενστάσεις, ερήμην των διαδίκων, όσον αφορά στην υπό στοιχείο Α ένσταση και κατ’ αντιμωλία των λοιπών. Α. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ως απαραδέκτως ασκηθείσα την υπό στοιχείο Α ένσταση. Β. ΔΕΧΕΤΑΙ τυπικά την υπό στοιχείο Β ένσταση και ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αυτή, ως μη νόμιμη. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του ως άνω καταβληθέντος από την ως άνω ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ χρηματικού παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής. Γ. ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ την παρούσα στη Διοργανώτρια Αρχή, για τις δικές της ενέργειες, ώστε η τελευταία να διερευνήσει εάν υφίσταται λόγος απώλειας του δικαιώματος συμμετοχής της καθ’ ης η ένσταση στο πρωτάθλημα αρμοδιότητας της Ένωσης και επομένως, αποβολής της ιδιότητας του μέλους της Ένωσης, μετά από απόφαση του Δ.Σ. αυτής».

liganews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο