Η Ρίτα, οι γκέι & τα «κορίτσια» της Συγγρού!

Ο Λάκης Κορρές, ο φύλακας-άγγελος της Ρίτας Σακελλαρίου, αποκαλύπτει 20 χρόνια μετά τον θάνατό της το αληθινό πρόσωπο της τραγουδίστριας.

Ηταν 20 χρόνια μαζί της μέρα νύχτα, ο «εξ απορρήτων» της, ο φύλακας-άγγελός της, ο αμπιγιέρ της, ο άνθρωπος που της άλλαξε το look με αφορμή το περίφημο σουξέ της «Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες». Σχεδόν 20 χρόνια από τον θάνατό της, ο Λάκης Κορρές μιλάει για πρώτη φορά για τη Ρίτα  «Κλικ» με τον Λάκη ΚορρέΣακελλαρίου, αποκαλύπτοντας στην «Espresso» το αληθινό πρόσωπό της, αλλά και όλη την αλήθεια για τα λίφτινγκ και τις πλαστικές εγχειρήσεις που είχε κάνει, για τους έρωτές της, ακόμη και για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τους γκέι και τις τραβεστί.

Ο Λάκης Κορρές γνωρίστηκε με τη λαϊκή τραγουδίστρια το 1979 στο κέντρο Μον Σενιέρ, όπου σύχναζε. «“Γυρίζεις που γυρίζεις σαν το κοπρόσκυλο, δεν έρχεσαι μαζί μου;” μου είπε με το γνωστό στιλ της και αμέσως δέχτηκα την πρότασή της, έχοντας βέβαια άγνοια του τι με περίμενε. Ξεκίνησα χαλαρά και μέσα σε δύο χρόνια είχα αναλάβει τα πάντα για εκείνη. Ακόμη και μακιγιέρ και κομμωτής της έγινα, διότι κάθε χρόνο έκανε μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική και την Αυστραλία και δεν ήθελε να ψάχνεται διαρκώς για το ποιος θα φροντίζει την εμφάνισή της στο εξωτερικό» μας λέει και προσθέτει ότι το πρώτο που άλλαξε σε εκείνη ήταν τα μαλλιά της….συνέχεια εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο