Μια υπέροχη βραδιά χαράς, συγκίνησης, αποχαιρετισμών και εκπλήξεων, με πολύ χορό για το 12ο Γυμνάσιο Καλλιθέας «Κοσμάς ο Αιτωλός»

Μια υπέροχη βραδιά χαράς, συγκίνησης, αποχαιρετισμών και εκπλήξεων, με πολύ χορό για το 12ο Γυμνάσιο Καλλιθέας «Κοσμάς ο Αιτωλός», ήταν η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς και αποφοίτησης της Γ´ Γυμνασίου που συνδιοργάνωσαν ο σύλλογος διδασκόντων με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων τη Δευτέρα 18 Ιουνίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από γονείς και μαθητές του σχολείου ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ Δημήτρης Κάρναβος, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Τώρα Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης» κ Λάζαρος Λασκαρίδης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ Γιώργος Κουτσογιάννης, η εκπρόσωπος της Δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά» Λυκειάρχης κ Λίλα Ρόκα, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας κ Γιάννης Παπαργυρίου, ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας κ Κωνσταντίνος Γκιολές, το μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας κ Βάσω Κολυβίρα, ο επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας κ Παναγιώτης Ντάβαρης, οι εκπρόσωποι του Μαθητικού Φεστιβάλ κ Στέλλα Γεωργίου και κ Δέσποινα Αϊβαλιώτη, η Διευθύντρια του 15ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας «Μελίνα Μερκούρη» κ Μαρία Καλλιακάκη, Εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων, του 8ου δημοτικού σχολείου κ Μαρία Λιάκρη, του 2ου δημοτικού σχολείου κ Νάγια Χατζηεμανουήλ, του 15ου δημοτικού σχολείου κ Αιμιλία Μαντζουράνη, του 13ου γυμνασίου Καλλιθέας κ Λιάνα Καζλαρί ο κ Κώστας Τρίμπος του 10ου δημοτικού σχολείου, οι δάσκαλοι από το 2ο δημοτικό σχολείο Καλλιθέας κ Γιώργος Σμάνης και η κ Κάλλια Ψαρρού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από τους, Διευθυντή του γυμνασίου  κ Παναγιώτη Βαλαχέα, την Πρόεδρο του συλλόγου γονέων κ Βούλα Κοσμίδου και του κ Λάζαρου Λασκαρίδη. Στη συνέχεια ο σύλλογος διδασκόντων ξεκίνησε τη γιορτή αποφοίτησης με ένα συγκινητικό βίντεο αποχαιρετισμού των παιδιών της Γ´ Γυμνασίου, ακολούθησαν τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου και παραδοσιακοί χοροί στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Ο σύλλογος διδασκόντων με το σύλλογο γονέων έδωσαν τα αναμνηστικά στους μαθητές της Γ´Γυμνασίου και στη συνέχεια

ακολούθησε πάρτι στο προαύλιο του σχολείου σε χαρούμενο κλίμα όπου διατέθηκαν αναψυκτικά ποτά και φαγητά για μικρούς και μεγάλους.

Ο Σύλλογος Γονέων του 12ου γυμνασίου Καλλιθέας που αποτελείται από τους εξής : Βούλα Κοσμίδου (Πρόεδρος ΔΣ), Νάσος Πρέντζας (Αντιπρόεδρος ΔΣ), Εύη Σαμωνάκη (Γεν. Γραμματέας), Γωγώ Καρέλου (ταμίας), Γιώργος Μούρσας (έφορος) και τα μέλη ΔΣ Φώτης Βράχας, Ιφιγένεια Παπουτσή, Κωνσταντίνα Κατσιμπρινάκη και Ρούλα Δημητρακάκη εύχονται σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο χρώματα, συναισθήματα, υγεία και στους μαθητές καλή πρόοδο και καλή ξεκούραση !

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο