Καλλιθέα: «Γίναμε πάλι μάρτυρες… εκπληκτικής διαιτησίας»

Πολλά παράπονα στους «κυανόλευκους» για τα σφυρίγματα στο ματς με τον Αιγινιακό

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στην Καλλιθέα για τη διαιτησία του Δραμινού ρέφερι Κοτσάνη και των βοηθών του στην ήττα από τον Αιγινιακό.

Την Πέμπτη (17/5) οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας, αναφέρουν τις φάσεις που θεωρούν ότι αδικήθηκαν και ειρωνικά κάνουν λόγο για… εκπληκτική διαιτησία.

Αναλυτικά: «Χθες, για πολλοστή φορά εφέτος, γίναμε μάρτυρες μίας “εκπληκτικής” διαιτησίας στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Αιγινιακό. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο διαιτητής είχε ξεχάσει το ρόλο του, σφύριζε συνεχώς -και πολλές φορές προκλητικά- υπέρ της γηπεδούχου. Στο πρώτο ημίχρονο σε διεκδίκηση της μπάλας, ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού με εξαιρετικά επικίνδυνη -στα όρια της εγκληματικής- προβολή χτύπησε στο πρόσωπο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, ο οποίος διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί, με εντολή των γιατρών διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Κατερίνης. Ο ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού για αυτή του την ενέργεια παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα.

Σε άλλη φάση, στο πρώτο ημίχρονο, ποδοσφαιριστής μας ανετράπη μέσα στην περιοχή του Αιγινιακού και αντί να δοθεί το οφθαλμοφανέστατο πέναλτι ο διαιτητής ατάραχος συνέχισε τον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν ακόμη 0-0, ποδοσφαιριστής της ομάδας μας προερχόμενος από κανονική θέση, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Αιγινιακού, οπότε ο βοηθός ύψωσε τη σημαία διαπιστώνοντας (μόνος αυτός), οφσάιντ.

Έστω και εάν επί ένα ολόκληρο πρωτάθλημα αντιμετωπίζουμε τις διαιτητικές “αστοχίες» δεν διαμαρτυρηθήκαμε, με τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας το ποτήρι ξεχείλισε».

a-sports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο