Καλλιθέα: «Δεν τελειώσαμε, έχουμε τα δικαστήρια»

Γιατί στην Καλλιθέα θεωρούν ότι παραμένει ζωντανή η ελπίδα για την παραμονή στην κατηγορία.

Στο -13 από τη σωτήρια 12η θέση βρίσκεται η Καλλιθέα τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε, οπότε μαθηματικά δεν προλαβαίνει να καλύψει την απόσταση. Στην αθηναϊκή ομάδα όμως δεν θεωρούν ότι έπεσαν οι τίτλοι τέλους. «Δεν τελειώσαμε ακόμη. Δεν έχουμε υποβιβαστεί. Θα δώσουμε τις μάχες μας και στις δικαστικές αίθουσες» τονίζουν χαρακτηριστικά.

Εκτιμούν δηλαδή ότι θα δικαιωθούν στο μέτωπο των ενστάσεων που έχουν καταθέσει κατά Καραϊσκάκη Αρτας και Απόλλωνα Πόντου, επειδή οι δύο συγκεριμένες ΠΑΕ δεν μετείχαν στην κεντρική ασφάλιση, όπως προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθήματος. Το ανοικτό θέμα άλλωστε έχει παραπεμφθεί στο συμβούλιο της Football League.

Παράλληλα, θεωρούν ότι υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να εκδικαστεί η έφεση τους για το πρώτο στάδιο της επιτήρησης. Γενικότερα πιστεύουν ότι τα στάδια της επιτήρησης (και οι ποινές αφαίρεσης βαθμών για τους «κομμένους») μπορούν να αλλάξει τους βαθμολογικούς συσχετισμούς στην ουρά. Γι’ αυτό η Καλλιθέα θα επιδιώξει τη μέγιστη συγκομιδή στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές με Αναγέννηση Καρδίτσας (εντός), Αιγινιακό (εκτός), Τρίκαλα (εντός) και ΑΟ Χανιά Κισσαμικό (εντός). Εχει δηλαδή μπροστά της τρία παιχνίδια στο «Ελ Πάσο».

πηγή

περισσότερα για την ομάδα της Καλλιθέας εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο