Ξαναζωντανεύει το ΣΕΦ- Καινούργια γήπεδα, έργα ανάπλασης και δωρεάν δραστηριότητες για μαθητές

Ανοιχτό προς όλους τους κατοίκους του Πειραιά θα είναι από τα μέσα Ιουνίου το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο οποίο ολοκληρώνονται έργα που είχαν δημοπρατηθεί τον περασμένο Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο γήπεδα 5×5 και τρία ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στον δυτικό περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.

Σύμφωνα με τα «Το ΒΗΜΑ» οι καινούργιες εγκαταστάσεις θα διατίθενται τα πρωινά σε σχολεία για αθλητικές δραστηριότητες δωρεάν ενώ το απόγευμα θα μισθώνονται από ιδιώτες και αθλητικούς συλλόγους.

Την ίδια στιγμή ολοκληρώνονται έργα ανάπλασης στο αναψυκτήριο του ΣΕΦ, στα αποδυτήρια, στους χώρους πρασίνου και στα ξύλινα κιόσκια, ενώ πλέον το στάδιο φωτίζεται και εξωτερικά, προκειμένου να αφήσει στο παρελθόν την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσίαζε επί σειρά ετών και με στόχο να είναι ένας ασφαλής χώρος για τους πολίτες.

Να σημειωθεί ότι στα σχέδια είναι η δημιουργία χώρου εκδηλώσεων στην ταράτσα του σταδίου, που θα μπορεί να φιλοξενεί ακόμα και καλοκαιρινές συναυλίες.

Οι υπεύθυνοι του Σταδίου φιλοδοξούν το ΣΕΦ να επιστρέψει στην παλιά του αίγλη, έχοντας και τη δυνατότητα να «βγάζει» τα έξοδα του, για αυτό το λόγο και όλοι οι χώροι αναψυχής που δημιουργούνται πλην των γηπέδων θα μπορούν να μισθώνονται και για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημειώνεται ότι στο ΣΕΦ λειτουργούν ήδη εκθεσιακοί και συνεδριακοί χώροι, οι οποίοι επίσης βρίσκονται σε τροχιά αναβάθμισης.

iefimerida.gr 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο