Κατερίνα Παπακωστοπούλου για τον θάνατο του πατέρα της: «Δυστυχώς έμελε να φύγει άδικα και γρήγορα»

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του STAR, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, αφού το Σάββατο ο πατέρας της «έφυγε» από τη ζωή, ξαφνικά, πέφτοντας από δέντρο.

Η Κατερίνα δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στα social media και θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από το προφίλ της στο facebook, όλους όσοι τη στήριξαν στο βαρύ πένθος της. Συγκινούν τα λόγια της για τον αγαπημένο της πατέρα:

«Σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξή σας. Ο μπαμπάς μου ήταν απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας και ήταν ένας αυστηρός πατέρας που όμως με δίδαξε να σέβομαι τους συνανθρώπους μου και να τιμώ το όνομά του. Πιστεύω ότι ως γονιός σίγουρα καλά έπραξε αφού αυτές τις δυο μέρες με τιμάτε με τόση αγάπη εμένα και την μνήμη του. Δυστυχώς έμελε να φύγει άδικα και γρήγορα. Ήταν γερός παρότι βρισκόταν στην αιμοκάθαρση. Ήταν υγιής και είχε σίγουρα πολλά ακόμα χρόνια ζωής. Όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου να πάω στον Ευαγγελισμό γιατί χτύπησε στην Καλλιθέα, πέφτοντας από μία ελιά, ήξερα δυστυχώς από το ΕΚΑΒ ότι μάλλον ήταν νεκρός. Δυστυχώς οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν όταν έφτασα στον Ευαγγελισμό. Στα επείγοντα -που γινόταν κυριολεκτικά μάχη σε ώρα εφημερίας, ο μπαμπάς μου δεν άκουγε τις κραυγές μου ούτε τα κλάματά μου γιατί είχε φύγει. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοικήτρια κυρία Νάγια Μητσάκη για το ανθρώπινο ενδιαφέρον της, την προϊσταμένη βάρδιας της νοσηλευτικής υπηρεσίας και το νοσηλευτικό προσωπικό για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Τα παιδιά του ΕΚΑΒ ακόμα και τους security του νοσοκομείου που με ρωτούσαν κάθε 5 λεπτά αν είμαι καλά. Ο μπαμπάς μου θα κηδευτεί αύριο Τρίτη στη 1 το μεσημέρι στον τόπο καταγωγής του τον Άνω Δρυμώνα Τριχωνίδας στο δήμο Θέρμου στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Αντίο μπαμπά μου».

Μάλιστα, η ίδια ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook μια ακόμα φωτογραφία από την παιδική της ηλικία μαζί με τον αδελφό και τον πατέρα της.

star.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο