Συνάντηση με τον κ. Νίκο Τόσκα είχε σήμερα ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών αρμόδιο  για θέματα Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα είχε σήμερα ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Στην συνάντηση, μεταξύ άλλων,  παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας (ο Αρχηγός κ. Κωνσταντίνος Τσουβαλάς, ο Υπαρχηγός κ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου ΑΕΑ κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας κ. Χρήστος Διαγατάκης) καθώς και οι δήμαρχοι: Αγίου Δημητρίου κα Μαρία Ανδρούτσου, Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου και Ν. Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης.

Οι Δήμαρχοι έθεσαν στον υπουργό τα σχετικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις διάφορες μορφές παραβατικότητας.

Ο Υπουργός κ. Τόσκας με την σειρά του δεσμεύτηκε για την άμεση λειτουργία μιας εποχούμενης περιπολίας 24ώρου βάσεως σε κάθε Δήμο, την σταδιακή ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων με τους αστυνομικούς που θα φύγουν από την φύλαξη υψηλών προσώπων και την σταδιακή εφαρμογή του μέτρου της πεζής περιπολίας η οποία έχει αρχίσει στο κέντρο της Αθήνας και θα εφαρμοστεί και στις υπόλοιπες πόλεις και εμπορικά κέντρα της χώρας.

Ο Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης  με την σειρά του υποσχέθηκε στον Δήμαρχο Καλλιθέας, ότι θα στηρίξει και θα προωθήσει τον θεσμό του αστυνομικού της γειτονιάς.

Οι Δήμαρχοι ευχαρίστησαν την ηγεσία του υπουργείου και της αστυνομίας για την σημερινή συνάντηση και με πρωτοβουλία του κ. Υπουργού ανανέωσαν την επικοινωνία τους για την 15η Μάϊου όπου  θα επανέλθουν στο θέμα κάνοντας μια πρώτη αποτίμηση της εφαρμογής  των όσων εξαγγέλθηκαν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο