Καταστήματα που θα λειτουργούν απόγευμα και Σάββατα σχεδιάζει η ΔΕΗ

Αύξηση καταστημάτων αλλά και παραρτήματα που θα λειτουργούν απογεύματα αλλά και Σάββατα, προκειμένου να εξυπηρετείται καλύτερα το καταναλωτικό κοινό, προανήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης.

Όπως είπε, στον σχεδιασμό της ΔΕΗ είναι να αξιοποιηθεί εργατικό δυναμικό μέσω του ΟΑΕΔ και το συγκεκριμένο πρόγραμμα μελετάται να ξεκινήσει με 2 νέα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 1 στον Πειραιά. Επίσης, εξετάζεται να υπάρξουν κλαδικά τιμολόγια, καθώς ήδη έχουν κατατεθεί σχετικά αιτήματα από επιχειρήσεις, ενώ στις προτεραιότητες της ΔΕΗ είναι να προχωρήσει στην αναβάθμιση του δικτύου της και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των «έξυπνων» μετρητών.

Ακόμη, αναφέρθηκε στις εκπτώσεις που ισχύουν αλλά και για τη ρύθμιση των 36 δόσεων, που θα διατηρηθεί. Ως επιβράβευση των συνεπών καταναλωτών υπάρχει έκπτωση ύψους 15%, ενώ για όσους επιθυμούν να προπληρώσουν τον λογαριασμό τους, προβλέπεται έκπτωση επιπλέον 6%. Για τις επιχειρήσεις εκτιμά ότι θα μπορούν να ανταποκρίνονται ευκολότερα στις υποχρεώσεις τους προς την εταιρεία, μέσω μηνιαίου ηλεκτρονικού λογαριασμού όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο