Επίσκεψη της Β. Μαργαρίτη στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και συνάντηση με τον Διοικητή Ασφαλείας

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας την Μ. Τρίτη 3 Απριλίου 2018, πραγματοποίησε η Επικεφαλής της Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας – Βάσω Μαργαρίτη» και τα στελέχη της Παράταξης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Νατάσσα Αδαμοπούλου και ο πρώην Αντιδήμαρχος κος Βασίλης Ηλιάκης.

Συνομίλησαν και ενημερώθηκαν επί μια και πλέον ώρα, από τον Διοικητή Ασφαλείας κο Κοκκαλά Γεώργιο, για την Εγκληματικότητα και τα μέτρα αντιμετώπισης της.

Αμέσως μετά την επίσκεψη, η κα Μαργαρίτη, αφού ευχαρίστησε τον Διοικητή Ασφαλείας κο Κοκκαλά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ως παράταξη, ζητούμε την ενίσχυση με προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ώστε να καταπολεμηθεί η Εγκληματικότητα που απασχολεί την καθημερινότητα του πολίτη (κλοπές, ληστείες, παραβατικές συμπεριφορές κ.λ.π.), ώστε να εδραιωθεί το αίσθημα ασφάλειας των Καλλιθεατών».

Παράλληλα τόνισε:
Είναι απαραίτητο να ενημερωθούν οι πολίτες για τον τρόπο προστασίας τους, τόσο για την βελτίωση της ποιότητας της προσωπικής τους ζωής, όσο και για την προστασία της περιουσίας τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο