22χρονη φοιτήτρια ανακρίνεται από την ΕΛ. ΑΣ. για την υπόθεση του νεκρού βρέφους της Νέας Σμύρνης

Στα χέρια της ΕΛ. ΑΣ. βρίσκεται μία 22χρονη και ανακρίνεται σχετικά με την φρικτή υπόθεση με το νεκρό βρέφος, που βρέθηκε τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο, σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων, στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα μένει σε μία από τις τέσσερις πολυκατοικίες, που «βλέπουν» στον ίδιο ακάλυπτο χώρο, όπου εντοπίστηκε το άτυχο νεογνό. Είναι φοιτήτρια και ενδεχομένως είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Στην πολυκατοικία μένει μαζί με την μητέρα της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο γυναίκες κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη, λόγω των… περιττών κιλών της 22χρονης.

Από την 22χρονη ελήφθη δείγμα DNA και αναμένονται τα αποτελέσματα της διαδικασίας σύγκρισης με το γενετικό υλικό του νεκρού βρέφους.

Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Συγκλονιστικά είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία – νεκροτομή στο κορμάκι του νεογέννητου αγοριού, το οποίο βρέθηκε μέσα σε μια σακούλα, τοποθετημένο σε σεντόνι και με τον ομφάλιο λώρο τυλιγμένο γύρω από το κορμάκι του.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της κ. Σ. Μαριαννού, η αιτία θανάτου δεν στάθηκε δυνατόν να προσδιοριστεί. Κι αυτό διότι το μωράκι δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις ή εσωτερικά τραύματα στο κορμάκι του. Κατ΄επέκταση, η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει από την ολοκληρώσει των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ιατροδικαστού, είναι δυνατόν ο θάνατος να προήλθε από τις κακουχίες, καθώς το βρέφος επί 12 ώρες βρίσκονταν μέσα στην σακούλα την οποία είχαν πετάξει στο προστατευτικό δίχτυ στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Επίσης δεν αποκλείεται να είναι αποτέλεσμα ασφυξίας, λόγω της τοποθέτησής του στην πλαστική σακούλα…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο