Κοντά στον υποβιβασμό η Καλλιθέα μετά το 0-0 με τη Σπάρτη

Καλλιθέα και Σπάρτη αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο Ελ Πάσο για την 29η αγωνιστική της Football League. Η αθηναϊκή ομάδα είναι αδύνατο να γλιτώσει τον υποβιβασμό, πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Τελευταία φορά που είχε συμμετάσχει σε πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής η Καλλιθέα ήταν την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Η επόμενη σεζόν δεν θα την βρει στη Football League, αφού το 0-0 του Σαββάτου (28/4) με τη Σπάρτη, για την 29η αγωνιστική, είναι “καταδικαστικό”. Η διαφορά της από τη ζώνη παραμονής είναι στους 12 βαθμούς και ενώ απομένουν πέντε ματς για το φινάλε.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν πετύχει εφέτος πέντε νίκες, ενώ μετρούν και ισοπαλίες και 16 ήττες. Το ματς με τη Σπάρτη είχε ελάχιστες καλές ευκαιρίες και οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι που απέσπασαν τον βαθμό, φτάνοντας τους 39. Το σύνολο του Μάρκου Στεφανίδη είναι στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ (71′ Ζεζάι), Συριόπουλος, Παπαγγελής, Μίγγος, Μάκο (75′ Ταμπάκης), Ταλέντο, Χοτζάλι, Παυλής, Γκέτσι (57′ Τσατσόπουλος), Σμυρλής.

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Νιάρος, Σάββα, Τσιόφου (60′ Καζβιρόπουλος), Μουζακίτης, Δεινόπαπας (78′ Γραικός), Γουόρντεν (67′ Μπουζούκης).

Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)

Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Πασπάτης (Σάμου)

sport24.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο