Επίσκεψη του Λάζαρου Λασκαρίδη στο Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογένειας του Δήμου Καλλιθέας

Επίσκεψη στο Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογένειας, πραγματοποίησε, το μεσημέρι, αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα, αποτελούμενη από τον επικεφαλής της Λάζαρο Λασκαρίδη και τα στελέχη της Νάσο Πρέντζα και Φωτεινή Χαλαστάνη.
Συνομίλησαν επί μία και πλέον για την πορεία και τις ανάγκες του Κέντρου, με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας (ΔΗΚΕΚ) Σάββα Παπαδόπουλο, που εποπτεύει τη λειτουργία του ΣΚΟ, καθώς και με το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του.
Αμέσως μετά την επίσκεψη ο Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αντίθετα με άλλες δομές του Δήμου, το ΣΚΟ μας κάνει υπερήφανους. Το έργο που προσφέρει πρέπει να το παράξουν κι άλλες δομές του Δήμου, ενισχυόμενες από αυτόν, καθώς και να δημιουργηθούν άλλες εκεί που δεν υπάρχουν.
Το βεληνεκές του ΣΚΟ ξεπερνά τα όρια της πόλης. Η λειτουργία του αποδεικνύει ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη να στηριχτούν από αποτελεσματικές κοινωνικές δομές. Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Δήμου πρέπει να ευαισθητοποιηθεί, τουλάχιστον στον τέταρτο χρόνο ζωής της…
Ως παράταξη ζητούμε την ενίσχυση του ΣΚΟ σε ανθρώπινο δυναμικό καθώς και τη μεταφορά του σε πιο σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο