Εκδήλωση της Νέας Δεξιάς στην Καλλιθέα

νεα δεξια

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση που πραγματοποίησε το κόμμα της Νέας Δεξιάς στο Δημαρχείο της Καλλιθέας την Κυριακή το μεσημέρι. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση, η οποία ήταν η αφετηρία του προεκλογικού αγώνα του κόμματος στη Β’ Αθηνών.

Οι ομιλητές εστίασαν στους κινδύνους που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα μας στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό πεδίο. Ο Νίκος Δημητρόπουλος, συνταγματάρχης ε.α. – Συντονιστής Νότιου Τομέα Περιφέρειας Αττικής Νέας Δεξιάς, αναφέρθηκε στην πρωτοφανή επικινδυνότητα της παρούσας συγκυρίας για το Έθνος μας, αναδεικνύοντας ως επιτακτική ανάγκη να μπει η Εθνική Άμυνα ως απόλυτη προτεραιότητα της πολιτείας, ενώ ξεκαθάρισε ότι πρέπει να πάψουν να χειρίζονται τα ζητήματα που σχετίζονται με την επιβίωση του Έθνους άνθρωποι που δεν πιστεύουν σε αυτό, όντες φορείς εθνομηδενιστικών ιδεοληψιών.

Ο Αλέξανδρος Αρβανιτάκης, διεθνολόγος – Εκπρόσωπος Τύπου Νέας Δεξιάς εστίασε στην ανάγκη στήριξης της μεσαίας τάξης που αποτελεί την ραχοκοκαλιά του κοινωνικού και παραγωγικού ιστού της πατρίδας μας, η οποία έχει στοχοποιηθεί ευθέως από την πολιτικές των μνημονίων, και έκανε αναφορά ιδίως στην ανάγκη στήριξης των τοπικών αγορών όπως αυτής της Καλλιθέας.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης με τον φλογερό πατριωτικό του λόγο καθήλωσε το κοινό, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στις προτεραιότητες που οφείλει να έχει η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, πρωτίστως μέσω της οικοδόμησης του εθνικού φρονήματος μέσω της Εθνικής Παιδείας, και κλείνοντας την ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο παράδειγμα του ταξίαρχου ε.α. Γεώργιου Παπαμελετίου στη μάχη του Αεροδρομίου της Λευκωσίας, ως υπόδειγμα σύγχρονου ήρωα.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν κορυφαία στελέχη της Νέας Δεξιάς, αλλά και πλήθος νέων ανθρώπων, που ανήκουν στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο.

neadexia.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο