Η αποστολή της Καλλιθέας για τον αγώνα της Κυριακής στη Δράμα

kallithea

Εφτά αγώνες έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης η Καλλιθέα που αντιμετωπίζει την Κυριακή (11/3) εκτός έδρας, τη Δόξα Δράμας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Οι «γαλάζιοι» στους αγώνες αυτούς μετρούν τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες ενώ στα έξι τελευταία παιχνίδια δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν (συνολικά 616 αγωνιστικά λεπτά).

Στόχος τεχνικής ηγεσίας και παικτών είναι να το κάνουν στον αγώνα της Δράμας προκειμένου η ομάδα να πάρει τα πάνω της και να ανέβει ψυχολογικά και αγωνιστικά στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει τη σωτηρία της. Μία προσπάθεια που είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στο -8 από τη ζώνη της σωτηρίας.

Στον αγωνιστικό τομέα Γιώργος Κορακάκης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Καντέ, Μάκο, τον ασθενή Σμυρλή, τους τραυματίες Μήλιο, Ντούνγκα και τον Βαλμά.

Η αποστολή που ταξίδεψε στη Δράμα αποτελείται από τους εξής παίκτες: Κουτογλίδης, Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Σεζάι, Τζιτζικαλάκης, Ντιακιτέ, Πολίντορο, Παπαγγελής, Γλυνός, Μίγγος, Καρβουνίδης, Παυλής, Κόττας, Τουρούκης, Ταμπάκης, Χοτζάλι, Τσατσόπουλος, Γκέτσι, Ζυγκερίδης, Βασιλείου.

a-sports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο