Καλλιθέα – ΟΦΗ 1-3

πρωταθλημα ελπασο

Στην κορυφή της βαθμολογίας επέστρεψε εκ νέου ο ΟΦΗ ο οποίος επικράτησε με 3-1 στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» της Καλλιθέας, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Ασταμάτητος ο ΟΦΗ ο οποίος πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Καλλιθέας, πετυχαίνοντας παράλληλα την ένατη σερί του νίκη. Στα του αγώνα η Καλλιθέα ήταν αυτή που μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι και μόλις στο 2΄ άνοιξε το σκορ χάρη σε κεφαλιά του Συριόπουλου από κόρνερ. Έπειτα από το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν οι Κρητικοί ήταν αυτοί που ανέβασαν την απόδοση τους προκειμένου να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης.

Αυτό ήρθε στο 8΄ με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου αλλά και του πρωταθλήματος Δημήτρη Μάνο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κουτογλίδη και να πετυχαίνει με τον τρόπο αυτό το 16ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Μετά την εξέλιξη αυτή και οι δύο ομάδες ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να φτάσουν στο γκολ που θα τις έβαζε μπροστά στο σκορ.

Αυτό είχε σαν συνέπεια αμφότερες να έχουν από μια καλή ευκαιρία, χωρίς όμως αυτή να μετουσιωθεί σε γκολ. Αρχικά στο 10΄ με την κεφαλιά του Συριόπουλου να αποκρούεται από τον Στρέζο και εν συνεχεία στο 21΄ με την εκτέλεση φάουλ του Λεάλ να περνά ελάχιστα πάνω από την εστία του Κουτογλίδη. Στο 33΄ ο ΟΦΗ έχασε την καλύτερη του ευκαιρία του αγώνα με το σουτ του Λεάλ να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Κουτογλίδη.

Ότι δεν κατάφερε ο ίδιος σε εκείνο το χρονικό σημείο του ματς, το πέτυχε ο Ντίνας στο 43΄ με εκτέλεση φάουλ κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 48΄ ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο 1-3, το πλασέ όμως του Μάνου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κουτογλίδη. Η απάντηση από τους «γαλάζιους» ήρθε στο 49΄ το σουτ όμως του Σμυρλή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Στρέζου.

Από το σημείο εκείνο και μετά το συγκρότημα του Ηρακλείου ανέβασε ταχύτητα , με συνέπεια να έχει ακόμα δύο ευκαιρίες για γκολ τις οποίες όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί . Στο 54΄ το σουτ του Μάνου από μακρινή απόσταση αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Κουτογλίδη και εν συνεχεία στο 67΄ με την κεφαλιά του Μάνου να περνά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

Με το πέρας της ώρας ο ΟΦΗ ενέτεινε τις προσπάθειες του για το 3-1 προκειμένου να κλειδώσει την υπόθεση νίκη. Αυτό ήρθε στο 83’ με τον Ντίνα να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ και πάλι με εκτέλεση φάουλ. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι στο ήδη υπάρχον σκορ, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης.

KΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κωτσοβός): Κουτογλίδης, Τζιτζικαλάκης, Παπαγγελής, Πολίντορο, Συριόπουλος, Καντέ, Χοτζάλι (53′ Παυλής), Μάκο, Ταμπάκης (80′ Ζυγκερίδης), Τσατσόπουλος (65′ Μίγγος), Σμυρλής

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Νάστος, Πουρτουλίδης (68′ Βαφέας), Λεάλ (78′ Κοέλιο), Ντίνας, Κουτσιανικούλης (46′ Κοιλιάρας), Μάνος.

sdna.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο