To χρυσό μέλι από την Μακεδονία που φτιάχνεται πάνω από τάφο της Αμφίπολης με θεραπευτικές ιδιότητες

Υπάρχει ένα υπερπροϊόν που φτιάχνεται στην Μακεδονία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αμφίπολης. Λίγα μόλις μέτρα από τον μεγαλοπρεπή τάφο της Αμφίπολης υπάρχουν οι εγκαταστάσεις από το καλύτερο και μάλιστα βραβευμένο ροδόμελο σε όλο τον κόσμο.
Το ροδόμελο το οποίο περιέχει και βρώσιμο χρυσό 22 καρατίων κατασκευάζεται από την εταιρεία “Greece to you” μαζί με μία σειρά συλλεκτικών προϊόντων με την ονομασία Amfipolis gold honey.
Τα φυσικά στοιχεία του εδάφους στην περιοχή της Αμφίπολης, σε συνδυασμό με την άγρια χλωρίδα που έχει η περιοχή και με δεδομένο ότι είναι ένα από τα τοπ 50 σημεία παγκοσμίως με την μικρότερη ατμοσφαιρική και γεωλογική ρύπανση κάνουν τα συστατικά του μελιού ένα παντοδύναμο superfoods.
Ωστόσο η εταιρεία δεν έμεινε μόνο στην αγνότητα του προϊόντος και στην φυσική του σύνθεση αλλά εμπλούτισε το μέλι με ακόμα δύο τρομερά συστατικά που το καθιστούν από τις καλύτερες γευστικές και βιολογικές επιλογές σε πολλούς τομείς σύμφωνα με την αρχαία συνταγή του ροδόμελου. Χρόνια έρευνα και αρκετά χρήματα εξασφάλισαν την παγκόσμια αναγνώριση αυτού του Μακεδονικού θησαυρού.
Το ένα συστατικό είναι το εκχύλισμα ρόδων από μία συγκεκριμένη ποικιλία η οποία έχει ζωή άνθους μόλις 48 ωρών και μάλιστα κατά μέσο όρο καρποφορεί μόνο 30 φορές σε όλη την διάρκεια μία σεζόν.
Το δεύτερο συστατικό είναι ο βρώσιμος χρυσός 22 καρατίων που ακόμα και σήμερα χρησιμοποιείται από την σύγχρονη ιατρική και φαρμακολογία.

Η ευεργετικές ικανότητας του ροδόμελου με το χρυσό είναι επιγραμματικά παρακάτω:

  • Άμεση αντιγηραντική δράση και διαγραφή ρυτίδων! 
  • Τόνωση και λάμψη του δέρματος, ενίσχυση κολλαγόνου! 
  • Δημιουργεί λαμπερά και ζουμερά χείλη άμεσα! 
  • Αύξηση ελαστικότητας του δέρματος και αναγέννηση των κατεστραμμένων κυττάρων! 
  • Δημιουργία φυσικής αντηλιακής επίστρωσης και αύξηση της λάμψης του δέρματος! 
  • Άμεση δράση κατά της τριχόπτωσης και αύξηση τεστοστερόνη!
  • Λειτουργεί κατά των στομαχικών και των εντερικών διαταραχών και βοηθάει την καρδιά και τον οργανισμό θωρακίζοντας τον! 
  • Τόνωση και ενδυνάμωση του οργανισμού! 
  • Είναι το απόλυτο 100% βιολογικό superfoods! 

Για όσους θέλουν να δουν περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ στην σελίδα πώλησης του προϊόντος Δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις για μεταφορικά και αντικαταβολή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο