Header AD

Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εσπέρου

Παρουσία πλήθους  αθλητών, αθλητριών, γονέων , προπονητών και φίλων του Εσπέρου όλων των τμημάτων των τεσσάρων αθλημάτων του Ομίλου, έγινε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στο ομώνυμο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο, η κοπή της πατροπαράδοτης Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Δημήτρης Κάρναβος (Δήμαρχος Καλλιθέας) , ο κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου (Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης  «Γιάννης Γάλλος»),  ο κ. Εμμανουήλ Κωστάκης (Αντιδήμαρχος)   , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος  (Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου), ο κ. Γεώργιος Κουτσογιάννης  (Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου), ο κ. Ευάγγελος Ανδρεάδης (Υπεύθυνος Α΄ και Δ΄ ΚΑΠΗ  του Δήμου)  , ο κ. Σταύρος Ζάκας (Αντιπρόεδρος Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης ‘‘Γιάννης Γάλλος’’») , η Κα Βάσω Μαργαρίτη (Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και  της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας») , ο  κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος (Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  «Η Καλλιθέα Μπροστά»), ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης (Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  «ΤΩΡΑ Καλλιθέα»)  ,  η κ. Νατάσα Αδαμοπούλου (Δημοτική Σύμβουλος), ο κ. Σπύρος Ερμείδης (Πρόεδρος του  Γ.Σ. Καλλιθέας) , ο κ. Κυριάκος Τσίχλας (Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ)  , ο κ. Ιωάννης Μπίρης (Πρόεδρος Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΣΚΑΝΑ)  , οι κ. Γεώργιος Κοντογιάννης και Θεόφιλος Γεωργίου (Τέως Πρόεδροι του Εσπέρου)καθώς και πληθώρα μελών , φίλων,προπονητών ,αθλητών και γονέων του ιστορικού  Παναθλητικού Ομίλου Καλλιθέας Έσπερος.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΔΣ του Ομίλου  καλωσόρισε όλους τους παριστάμενους και τόνισε τη διαχρονική συνέπεια στις αρχές των ιδρυτών του Εσπέρου  ανανεώνοντας το ραντεβού όλων μας στα γενέθλια των 75 χρόνων,συνεχούς αθλητικής δραστηριότητας, που θα γίνουν μέσα στο 2018, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος της πόλης μας  κ. Δημήτρης Κάρναβος .

Αμέσως μετά τους σύντομους χαιρετισμούς, ήρθε η στιγμή των βραβεύσεων, εκεί όπου τα μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου  του ιστορικού Συλλόγου  βράβευσαν πρώτα τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης  «Γιάννης Γάλλος» ,  κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου , στη συνέχεια τον κ.  Χρήστο Θέο (Χειρούργος Ορθοπαιδικός για τις πολύτιμες και ανιδιοτελής ιατρικές του υπηρεσίες στον σύλλογο) , τον κ. Αθανάσιο Μαυρογιάννη (για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα του Χάντμπολ του συλλόγου) , τον κ. Κωνσταντίνο Πυλαρινό   , τον κ. Γεώργιο Καρβέλα  και τον κ. Αναστάσιο Στασινόπουλο (για την πολυετή προσφορά τους σαν μέλη του ΔΣ και φιλάθλων του συλλόγου), τον κ. Κωνσταντίνο Ταμπάκη (παλαίμαχος παίκτης μπάσκετ του συλλόγου μας), τον κ. Αναστάσιο Γκότση (παλαίμαχος παίκτης μπάσκετ του συλλόγου μας) και τον κ. Ευάγγελο Οικονομόπουλο (παλαίμαχος παίκτης βόλλευ του συλλόγου μας) .
Στην συνέχεια βραβεύθηκαν όλοι οι  συνεργαζόμενοι για πρώτη φορά χορηγοί του Εσπέρου , με προεξέχοντες τον μεγάλο μας χορηγό όλα τα τελευταία χρόνια , τον κ. Αντώνη Τσάτσο και τα Αρτοποιεία ¨ΗΠΕΙΡΟΣ” και την Ασφαλιστική Εταιρεία “INTERLIFE “ .

Οι χορηγοί που βραβεύθηκαν στην συνέχεια ήταν οι ΑΦΟΙ ΚΑΤΟΥ (Εξοπλισμοί χώρων εστίασης), το All day café restaurant CHALET , ο κ. Γεώργιος Σακέλλης (BLUE STAR FERRIES) , ο κ. Σπύρος Ευθυμίου (Κουτούκι “ΚΑΛΥΨΩ”) , οι Σχολές Οδηγών “ΤΑΡΛΑΣ” , η εταιρεία Χ & Κ ΤΕΧΝΙΚΗ , το μεζεδοπωλείο «ΚΟΡΑΛΛΙ» , το Φροντιστήριο ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ PANYEAH, ο Αθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας «ΔΡΑΚΟΣ» , η Creperie «Φυλλο…Σοφίες» ,  η WESTERN UNION ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ελ. Βενιζέλου 68) , τα παιδικά υποδήματα «MAGIC SHOES» , το ψητοπωλείο Kalamaki – Biftekaki , η εταιρεία  WITEC – WIRELESS INTELLIGENT TECHNOLOGY και το Café ALEXANDRIA.

Τέλος βραβεύθηκε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου για την κατάκτηση του ΝΤΑΜΠΛ,  1η θέση στην Α΄ΕΣΚΑΝΑ και άνοδό της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ , για την αθλητική χρονιά 2016-17. 

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φουστάνος , μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης μας και επίτιμο Πρόεδρο του συλλόγου μας, κ. Δημήτρη Κάρναβο , προχώρησαν στην κοπή της  Βασιλόπιτας  του  Συλλόγου.

Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και ευχόμαστε μια καλή χρονιά γεμάτη με υγεία και επιτυχίες.
                                                 
Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Ο.Κ.’Εσπερος

πηγή
Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εσπέρου Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εσπέρου Reviewed by athinapoli on 31.1.18 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια