Ψαλιδόπουλος για την αποχώρηση από το Δημοτικό Συμβούλιο των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης

Απ’ αφορμή σχόλια τοπικού ειδησεογραφικού ιστοτόπου αναφερόμενα στην αποχώρηση από το Δημοτικό Συμβούλιο των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση επί του δημοτικού Προϋπολογισμού του έτους 2018 και απαντώντας σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση, ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση: 

Οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν έλαβαν μέρος στην ειδική συνεδρίαση της 15/11/2017 με θέμα τη συζήτηση και ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2018, διότι ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επεδίωξαν σκοπίμως αυτές να διεξαχθούν ενώπιον κενών εδράνων, κυρίως, της ίδιας της πλειοψηφίας περί ώρα 23:45, δηλαδή δεκαπέντε λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα και περίπου μιάμιση ώρα μετά από την αναγραφόμενη στην πρόσκληση. Σκοπός της παραβίασης του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν να αποφευχθεί επί της ουσίας συζήτηση ενώπιον των πολιτών ώστε να αποκρυφτεί η αποτυχία της διοίκησης.
Ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να σοβαρευτούν και να συνειδητοποιήσουν ότι στο Δήμο Καλλιθέας δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές οι συνδικαλιστικές πρακτικές της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ στα φοιτητικά αμφιθέατρα. Εξάλλου, αντί να παλιμπαιδίζουν, ας φροντίζουν ώστε οι συνάδελφοι της πλειοψηφίας να παρίστανται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και η απουσία τους να μη εμποδίζει το σχηματισμό της προβλεπόμενης απαρτίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο