Στην Καλλιθέα ο Μαραθωνίτης

Άλλη μία μεταγραφή ολοκλήρωσε η η Καλλιθέα, η οποία λόγω του περιορισμού που έχει είναι αναγκασμένη να κινείται κυρίως για νεαρούς παίκτες. Ένας από αυτούς είναι και ο Χρήστος Μαραθωνίτης.
Ο18χρονος επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιό του και επιστρέφει έτσι στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ολλανδία, όπου υπήρξε μέλος των τμημάτων υποδομής των Εξέλσιορ, Μπρέντα και Ντόρντρεχτ.
Τη μεταγραφή ανακοίνωσε το γραφείο που τον εκπροσωπεί των Κίμωνα και Παναγιώτη Κοκορόγιαννη: «Μετά απο 3 χρόνια στην Ολλανδία όπου αγωνίστηκε με εξαιρετική επιτυχία και ήταν πρώτος σκόρερ με τις NAC Breda, Excelsior Rotterdam και FCDordrechtrss , επιστροφή στην Ελλάδα για τον Χρήστο Μαραθωνίτη!
Τα εκπληκτικά επιτεύγματα του 18χρονου επιθετικού στα Ολλανδικά πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν φέτος, που σκόραρε 24 γκολ και έδωσε 21 ασσίστ με την FC Dordrecht U19 ενώ συμμετείχε σε αγώνες της ομάδας νέων και της πρώτης ομάδας. Για τον Μαραθωνίτη ενδιαφέρθηκαν μεγάλες ομάδες της Super League αλλά και αρκετές της football league, μετά απο ένα μακρύ καλοκαίρι όμως η Γ.Σ. Καλλιθέα κέρδισε την υπογραφή του νεαρού επιθετικού, ο οποίος ψηφίστηκε και τα 3 χρόνια καλύτερος παίχτης των πρωταθλημάτων στην Ολλανδία και αποτελεί ενα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του.. Επόμενος στόχος λοιπόν να δείξει την αξία του στα Ελληνικά πρωταθλήματα, και να φτάσει ψηλά.
Καλή σεζόν λοιπόν Χρήστο με υγεία και πολλές επιτυχίες και γκολ!!!».

a-sports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο