Επιδειξίας αναστάτωσε το Κουκάκι

Οργή και αηδία, αλλά ταυτόχρονα και πανικό προκάλεσε σε ανυποψίαστες γυναίκες, που περνούσαν από την οδό Ομήρου στο Κουκάκι, ένας ξεδιάντροπος σάτυρος, που δεν δίστασε να αυνανίζεται μπροστά τους μισόγυμνος, χαϊδεύοντας επιδεικτικά τα γεννητικά όργανά του στη μέση του δρόμου!

Ο άνδρας, που είναι κοντός, ηλικίας περίπου 35 ετών, εξαιρετικά μαυρισμένος και με μακριά γενειάδα, φορούσε μόνο ένα μαγιό, έξω από το οποίο είχε βγάλει προκλητικά τα γεννητικά όργανά του και τα επιδείκνυε σε γυναίκες που βρίσκονταν στα αυτοκίνητά τους.

Στο βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας και έχει στη διάθεσή της η «Espesso», ο σάτυρος φαίνεται ότι κινείται αργά στον κεντρικό δρόμο, κοιτάζοντας μέσα στα σταθμευμένα οχήματα για να διαπιστώσει ποια είχαν γυναίκες οδηγούς.

Κάποια στιγμή εντοπίζει μια νεαρή κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητό της και αμέσως κολλάει πάνω στο παράθυρό της και αρχίζει να αυτοϊκανοποιείται!

Η γυναίκα φαίνεται σοκαρισμένη, χωρίς όμως να μπορεί να αντιδράσει. Στη συνέχεια, ο επιδειξίας φεύγει από το σημείο και συνεχίζει να περπατά ανενόχλητος με τα γεννητικά όργανα σε κοινή θέα, αναζητώντας το επόμενο θύμα του. Το βίντεο το έχει τραβήξει οδηγός που βρισκόταν πιο πίσω από το σημείο όπου συνέβη το πρώτο περιστατικό.

Κυνηγητό

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στη γειτονιά, προκειμένου να εντοπίσουν τον επιδειξία που προκάλεσε πανικό χθες το απόγευμα στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο σάτυρος φέρεται ότι έχει εμφανιστεί κι άλλες φορές στην ίδια περιοχή, όπου, μόλις εντοπίζει τα θύματά του, στήνεται ξαφνικά μπροστά τους και χαϊδεύει προκλητικά τα γυμνά γεννητικά όργανά του.

πηγη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο