ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Πάμε πάρκο για ping pong

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ διοργανώνει αγώνες επίδειξης για τα παιδιά της Καλλιθέας (από 9 χρονών + ).  Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το εντυπωσιακό άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 18.30 μ.μ στο καφέ “ΠΑΡΚΟ” στο πάρκο της Δαβάκη

Ποιος είναι  όμως ο ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ;

Είμαστε ο μη κερδοσκοπικός ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ».

Ο σύλλογος ιδρύθηκε στο τέλος του 2013 και έχει δυο τμήματα, την επιτραπέζια αντισφαίριση και την ποδηλασία όπου συμμετέχει στα αντίστοιχα πρωταθλήματα των ομοσπονδιών και είναι αναγνωρισμένος επίσημα από την γενική γραμματεία αθλητισμού.

Τι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής :

Ο σύλλογος έχει συμμετάσχει στο ομαδικό πρωτάθλημα της ομοσπονδίας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης τα τελευταία χρόνια και έχει κατακτήσει και τις τρείς συνεχόμενες χρονιές τα πρωταθλήματα των κατηγοριών σε γυναίκες και άνδρες.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ομάδες μας την σεζόν 2017-2018 που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο να συμμετέχουν οι άνδρες στην Α τοπική κατηγορία Αττικής και οι γυναίκες στην Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ .

Η γυναικεία ομάδα είναι η 6η καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή στην Ελλάδα.

http://alfatabletennis.eu/navigation.php?id=news&newsid=60

Στο έξω αγωνιστικό κομμάτι έχουμε διοργανώσει 8 φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με έσοδα για «το χαμόγελο του παιδιού» και «make a wish»

Έχουμε κάνει φωτογράφιση με κοινωνικό θέμα «STOP BULLΥING» απευθυνόμενοι στα σχολεία.

http://alfatabletennis.blogspot.gr/2015/04/stop.html

Ήμαστε ο πρώτος σύλλογος ο όποιος διοργάνωσε τουρνουά ΑΜΕΑ και έφτιαξε τμήμα για προπονήσεις αποκλειστικά για αθλητές με ειδικές ανάγκες.

http://alfatabletennis.blogspot.gr/2015/03/blog-post_22.html

http://alfatabletennis.blogspot.gr/2015/03/1830.html

Στην ομάδα μας αγωνίζεται η καλύτερη αθλήτρια της σύγχρονης ιστορίας της Ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΒΟΛΑΚΑΚΗ) και η μοναδική εν ενεργεία με συμμετοχή σε ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (2004 Αθήνα).

http://alfatabletennis.blogspot.gr/2015/03/blog-post.html

Είμαστε ο μοναδικός σύλλογος ο όποιος κάνει την πλειοψηφία των εντός έδρας αγώνων του σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ μέσα από το YOUTUBE (επίσημο κανάλι ΑΛΦΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) 

https://www.youtube.com/channel/UCdYhldCuBq0CeIcIh_UyPTg

Με ζωντανή επίσης μετάδοση διεξάγονται τα τουρνουά που διοργανώνουμε μέσα από το κανάλι μας στο YOUTUBE.

Έτσι δίνουμε την δυνατότητα σε πολλούς φίλους της ομάδος μας και του αθλήματος να παρακολουθούν αγώνες ping pong από το σπίτι τους.

Διοργανώσαμε αγώνα επίδειξης (στην τεχνόπολη, Γκάζι) σε συνεργασία με το “dinner in the sky” και μέσω του ειδικού γερανού τοποθετήσαμε στην ειδική πλατφόρμα τραπέζι ping pong και ανεβήκαμε 30 μέτρα ψηλά.

Εκτός από τους αθλητές της ομάδος και τους φίλους του αθλήματος μας τίμησε με την παρουσία του και ο πρωταθλητής Ελλάδος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

http://alfatabletennis.eu/navigation.php?id=news&newsid=42

Η διοργάνωση δεν πέρασε απαρατήρητη από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ και την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ομοσπονδία όπου έκαναν ξεχωριστά ειδική αναφορά μέσα από τις επίσημες ιστοσελίδες τους.

http://alfatabletennis.eu/navigation.php?id=news&newsid=46

http://alfatabletennis.eu/navigation.php?id=news&newsid=47

Μάλιστα καταθέσαμε αίτημα και στον οργανισμό “RECORD GUINNESS” μιας και κάτι αντίστοιχο δεν έχει γίνει ποτέ !!!

Πολλές άλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της ομάδας μας

www.alfatabletennis.eu


Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο