Ξέσπασμα Κατσικογιάννη: «Μόνο αηδία, το χειρότερο πρωτάθλημα»

Ο 29χρονος μέσος τόνισε ότι η Καλλιθέα δεν είναι ομάδα του παρασκηνίου * Τι είπε και ο Τζουμερκιώτης.

Απασφάλισε… Χείμαρρος ήταν στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 0-1 από τα Τρίκαλα ο Γιώργος Κατσικογιάννης, ο οποίος άφησε σαφείς αιχμές για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Ο 29χρονος μέσος της Καλλιθέας ξεκαθάρισε πως η ομάδα του αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, αλλά αυτό έχει να κάνει με ότι δεν είναι δυνατή στο παρασκήνιο, ενώ αναφέρθηκε στο τι γίνεται σε άλλα παιχνίδια.
Αναλυτικά:
«Σήμερα έγινε ένα πολύ καλό και ανοιχτό ματς, με πολλές φάσεις. Ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες και έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο. Μπήκαμε πολύ δυνατά, με το πλάνο που μας είχε πει ο προπονητής μας. Θεωρώ ότι έπρεπε να σκοράρουμε πρώτοι εμείς. Από τη στιγμή που δεν το καταφέραμε, έγινε η φάση με το πέναλτι, το οποίο έδωσε μετά από 30 δευτερόλεπτα. Είναι μία αυστηρή απόφαση. Δεν ισοφαρίσαμε, είχαμε δοκάρι πριν τελειώσει το πρώτο μέρος. Είχαμε και κλασικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος είπαμε να πιέσουμε μπροστά. Ήταν φυσιολογικό να βρουν χώρο τα Τρίκαλα, τα οποία είχαν μόνο μία κλασική ευκαιρία με τον Κουσκουνά. Είχαμε άλλα δύο δοκάρια εμείς, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πάμε τώρα στα Χανιά και ο στόχος είναι να μείνουμε πάνω από την Ελευσίνα».
Για τη βαθμολογική συγκομιδή της Καλλιθέας: «Δυστυχώς η ομάδα δεν είναι ομάδα του παρασκηνίου. Βλέπετε τι γίνεται, μιλάμε για πρωτάθλημα – παρωδία. Απ’ όλα τα χρόνια που έχω παίξει, φέτος είναι το χειρότερο. Την προηγούμενη αγωνιστική είδαμε ματς 5-4, 6-1. Άλλες να χάνουν 4-0 στο ημίχρονο. Η Καλλιθέα δεν είναι τέτοια ομάδα. Δεν θέλει να μας χαριστεί κανένας. Παίζουμε μόνο για την ιστορία μας».
Για το πώς αισθάνεται εκείνος με όλα αυτά: «Μόνο αηδία μπορώ να αισθανθώ. Αλλά αν βλέπετε ότι στη Σούπερ Λίγκα που είναι τηλεοπτικά, στη Β’ Εθνική που δείχνει η τηλεόραση ένα ματς, δεν θα γίνονται αυτά; Θέλουμε τα παιχνίδια να είναι καθαρά και εδώ δεν είναι. Και στην Ευρώπη γίνονται, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Δεν θα γίνονταν αυτά τα αίσχη αν τα ματς ήταν τηλεοπτικά».
Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του προπονητή της Καλλιθέας, Σωτήρη Τζουμερκιώτη, ο οποίος δήλωσε τα ακόλουθα:
«Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα δεν χρειάζεται να είσαι μόνο καλός, πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου. Είχαμε τρία δοκάρια και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Αυτό δεν έγινε. Τα παιδιά προσπάθησαν. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο μέρος με πέναλτι, αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε στο δεύτερο μέρος κόντρα σε μία ομάδα που διαθέτει ποιότητα. Δυστυχώς για μας ήρθε αυτή η ήττα».
Για το πώς εξηγείται ότι δεν σκόραρε η ομάδα του: «Αν εξαιρέσουμε τα τρία δοκάρια, μας έλειπε η τελική πάσα. Και στο προηγούμενο ματς ήταν ακριβώς το ίδιο. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και δεν έγιναν γκολ. Όταν δεν σκοράρεις, δεν νικάς».
Για το αν θα πάει η Καλλιθέα για τη νίκη στα Χανιά: «Αυτό κάνουμε εδώ και καιρό. Πάντα πηγαίναμε για τη νίκη. Πάντα αυτό συζητούσαμε. Ξέραμε ότι ήμασταν σε πολύ δύσκολη θέση. Ο στόχος είναι να τελειώσουμε πάνω από την Ελευσίνα».

a-sports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο