Οι οπαδοί της Καλλιθέας στράφηκαν κατά του Δήμου για την παραχώρηση του «Ελ Πάσο» στον Εθνικό.

Αντιδράσεων συνέχεια σε ό,τι αφορά στην παραχώρηση του «Ελ Πάσο» στον Εθνικό ενόψει της επόμενης σεζόν. Οι οπαδοί των «κυανόλευκων» «Desperados» με ανακοίνωσή τους τόνισαν ότι η πειραϊκή ομάδα και φίλαθλοί της είναι ανεπιθύμητοι, ενώ έκαναν λόγο για ντροπιαστική απόφαση. Αναλυτικά:

«Σε μία πολύ άσχημη χρονιά για την ομάδα και ενώ νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πριν λίγες μέρες πως ο δήμος ήρθε σε συμφωνία με ένα ερασιτεχνικό σωματείο του Πειραιά για την παραχώρηση του δημοτικού σταδίου της πόλης μας τη νέα χρονιά. Άνθρωποι που έχουν περάσει από παραγοντικές θέσεις παλαιότερα στην ομάδα και δηλώνουν φίλαθλοι της Καλλιθέας, μετά από την παραχώρηση του κλειστού της πόλης στην ίδια ομάδα αποφάσισαν εν κρυπτώ να την βάλουν και στο ποδοσφαιρικό μας σπίτι.

Ένα σωματείο διόλου φιλικό, ούτε καν γειτονικό που δεν μας έχει προσφέρει ποτέ τίποτα για να μιλάμε έστω για επιστροφή κάποιας εξυπηρέτησης και που αντιθέτως όλοι θυμούνται τη φιλοξενία τους και τις ομορφιές στα μεταξύ μας παιχνίδια όταν ακόμα αγωνιζόντουσαν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Υπάρχουν ακόμα περισσότεροι λόγοι για τους οποίους δεν θα ήμασταν ποτέ υπέρ μιας τέτοιας συμφωνίας γι’αυτό η συγκεκριμένη ομάδα και οι οπαδοί της είναι ανεπιθύμητοι στο Ελ Πάσο και το ίδιο θα ισχύσει για αυτούς που ελαφρά τη καρδία παραχωρούν την περιουσία των δημοτών της πόλης για λίγα χιλιάρικα αν δεν δώσουν εξηγήσεις και δεν πάρουν πίσω αυτή την ντροπιαστική απόφαση.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η μη τοποθέτηση της ΠΑΕ επί του θέματος μέχρι στιγμής είναι γιατί έχει στραμμένη αλλού την προσοχή της αυτή την χρονική περίοδο και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση συναίνεση στα σχέδια του δήμου.

Υ.Γ. Τα περουσιακά στοιχεία των δημοτών δεν ανήκουν σε κανέναν αιρετό για να μπορεί να τα πουλάει ή να τα νοικιάζει ανάλογα με τα συμφέροντά του και η Καλλιθέα δεν θα γίνει το μαγαζάκι κανενός εφήμερου διαχειριστή.

Θα μας βρείτε απέναντί σας.
Kallithea Desperados Club 2008».

footballleaguenews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο