Επεστράφησαν οι βαθμοί σε ΑΟΧ και Καλλιθέα

Οι «σαρδέλες» δέχθηκαν ξανά «καμπάνα» για τις οφειλές τους στον Δαύκο και αναμένεται να αποβληθούν από το πρωτάθλημα.
Τίτλοι τέλους πέφτουν για την Καλλονή… Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (24/5), από την ομάδα της Μυτιλήνης αφαιρούνται ξανά 3 βαθμοί για οφειλές στο Κώστα Δαύκο και έτσι αναμένεται να αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
Αντίθετα, επεστράφησαν οι 6 βαθμοί στον ΑΟΧ, αφού ρύθμισε τις οφειλές του προς τους Χάρη Αμπατζίδη και Δημήτρη Τριανταφύλλου, καθώς και στην Καλλιθέα οι 3 για τον Πίκολο.
Αναλυτικά: «- Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ.  αριθμ. 47/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ  & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία πέντε ( 5 ) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΔΑΥΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ αφαιρούνται εκ νέου τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.
– Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις ( 3 ) βαθμοί στην ΠΑΕ XANIA AO, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 16-05-2017 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 56/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω πληρωμής του δικαιούχου ποδοσφαιριστή AΜΠΑΤΖΙΔΗ ΧΑΡΗ, και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ.
– Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις ( 3 ) βαθμοί στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 16-05-2017 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 57/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω της πλήρους και ολοσχερής εξόφλησης του δικαιούχου ποδοσφαιριστή ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ.
– Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις ( 3 ) βαθμοί στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 16-05-2017 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 58/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω της πλήρους και ολοσχερής εξόφλησης του δικαιούχου ποδοσφαιριστή FERREIRA MARCIO JOSE και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ».

a-sports.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο