Νέα Σμύρνη: Άνδρας από τη Συρία σε έξαλλη κατάσταση πυροβόλησε και τραυμάτισε τέσσερα παιδιά!

Τέσσερα παιδιά τραυμάτισε τελικά  άνδρας που λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα και σε κατάσταση αμόκ βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και πυροβόλησε εναντίον τους με αεροβόλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά είναι δεκαεξάχρονοι μαθητές φροντιστηρίου που βρίσκεται κάτω από το διαμέρισμα του άνδρα, επί της οδού  Ελευθερίου Βενιζέλου 108 στη Νέα Σμύρνη.

Τρία από τα παιδιά έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά αναμένεται να επιστρέψουν στα σπίτια τους τις επόμενες ώρες, ενώ το τέταρτο διαπιστώθηκε εξ αρχής ότι είχε επιπόλαια τραύματα από τα σκάγια του αεροβόλου.

Οι περίοικοι, έντρομοι, έσπευσαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Μετά από λίγα λεπτά, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έφτασαν επί τόπου, μπήκαν στο διαμέρισμα και κατάφεραν να αφοπλίσουν τον δράστη που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση για άγνωστο λόγο. Αυτή την ώρα έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης και ερευνάται τί τον ώθησε στην πράξη του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης είναι Συριακής καταγωγής.

Έλεγχος στο σπίτι του δράστη για άλλα όπλα – Μαζί και ο 38χρονος

Πριν από λίγη ώρα αστυνομικοί μαζί με τον δράστη, έφτασαν στο διαμέρισμα που μένει ο 38χρονος άνδρας, προκειμένου να ελέγξουν εάν υπάρχουν κι αλλά όπλα. Για τον λόγο αυτό περιμένουν να έρθει και εισαγγελέας, ενώ ο δράστης ισχυρίζεται πως δεν είναι αυτός που πυροβόλησε τους μαθητές.

δείτε περισσότερα εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο