Header AD

Η Επιτροπή Οικισμού μελών και φίλων του Π.Σ. ”η ΑΡΓΩ” για δημοσιεύματα στο διαδίκτυο

Η Επιτροπή Οικισμού μελών και φίλων του Π.Σ. ”η ΑΡΓΩ”, διαπιστώνοντας ότι συγκεκριμένοι κύκλοι που επιδιώκουν προσωπικές, μικροπολιτικές σκοπιμότητες και μικροσυμφέροντα επιδίδονται σε πρακτικές κατάφορης παραχάραξης και παραπληροφόρησης σχετικά με τον Οικισμό, θα ήθελε να κάνει γνωστά τα εξής :
Το δύσκολο και πολυσύνθετο εγχείρημα της δημιουργίας Οικισμού, μοναδικού στο είδος του στην Ελλάδα, δεν θα επιτραπεί να αποτελέσει αντικείμενο απαράδεκτης, αήθους, μικροκομματικής παρέμβασης από τρίτους ενασχολούμενων μικροπολιτικά (και) στον Δήμο Καλλιθέας και που δεν έχουν καμία σχέση με τον Οικισμό.
Όλες οι μετέχουσες οικογένειες με ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων καταδίκασαν τις βρώμικες, τυχοδιωκτικές αυτές ενέργειες που επενδύουν στην υπονόμευση του μοναδικού εγχειρήματος δημιουργίας ενός αμιγώς Ποντιακού Οικισμού. Συγκεκριμένα άτομα, εκτός του Οικισμού, με συμμορίτικη μεθόδευση διέθεσαν για την αθλιότητα αυτή ακόμα και δικηγόρους τους με χρήματα από επιχορηγήσεις σε κομματικές μαριονέτες (του πρώην ΠΑΣΟΚ) που κινούνταν σε συλλόγους Αττικής. Η αθλιότητα αυτή απογυμνώθηκε και έλαβε τέλος με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών τον Απρίλιο 2013, που απέρριψε ομόφωνα τους συκοφάντες μας, στο οποίο οι ίδιοι απευθύνθηκαν προσχηματικά με χαλκευμένα και κατασκευασμένα δήθεν επιχειρήματά τους. Παρέσυραν και ορισμένα μέλη, που στο τέλος κατήγγειλαν τους ”πολλά υποσχόμενους” σκευωρούς. Χρωστούν ακόμα στην Επιτροπή μας τις δικαστικές δαπάνες στις οποίες και καταδικάστηκαν. Ορισμένους εξ αυτών περιμένει το εδώλιο του κατηγορούμενου στο προσεχές μέλλον, πράγμα που γνωρίζουν και οι ίδιοι.
Προσφάτως, η αλητεία επαναλήφθηκε με προφανή την υποκίνηση και αυτουργία των πιο πάνω συκοφαντών, που επιστράτευσαν διαδικτυακή παρονυχίδα με διαχειριστή ένα όπως διαφαίνεται περιορισμένης και αμφιβόλου υποστάσεως άτομο, με στόχο και αυτήν τη φορά την παραπληροφόρηση, συκοφάντηση και υπονόμευση της Συλλογικής μας προσπάθειας. Στην θρασύδειλη αυτή πράξη χρησιμοποίησαν την προσφιλή τους μέθοδο της κοπτοραπτικής μερών εκείνου αποκλειστικά υλικού που υποβλήθηκε από την Επιτροπή μας στο Δικαστήριο για την καταδίκη τους. Η πλέον ποταπή αυτή ενέργεια με παραποίηση αποδεικτικού υλικού που δόθηκε από εμάς στη Δικαιοσύνη, παρουσιάστηκε ως δήθεν ”αποκάλυψη” και διανθίστηκε με ανυπόστατες φράσεις και λεκτικά που ουδέποτε υπήρξαν. Η θρασυδειλία του συντάκτη και των υποκινητών του ολοκληρώνεται με υπονοούμενα και δήθεν ανωνυμίες για να αποφύγουν την απευθείας καταδίκη τους για συκοφαντική δυσφήμιση. Με την υπεύθυνη ανάγνωση των πραγμάτων βγάζει κανείς συμπέρασμα εάν η πράξη αυτή οφείλεται σε επιπολαιότητα ή σε επ' αμοιβή (…) διαδικτυακή αλητεία του εν λόγω συντάκτη-διαχειριστή, που οφείλει να την ανακαλέσει. Είναι γνωστό ότι οι ραδιουργίες αυτές στοχεύουν προσωπικά τον Πρόεδρο της Επιτροπής, όπως και το ότι αποτελεί εμπόδιο για τους συκοφάντες στις καιροσκοπικές, ψηφοθηρικές επιδιώξεις τους εντός και εκτός του Δήμου και Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας.
Η Επιτροπή καταγγέλλει τις μηχανορραφίες και μεθοδεύσεις αυτές ως συμμορίτικη δράση προσώπων που δεν έχουν ουσιαστική και έννομη σχέση με την επίπονη Συλλογική μας προσπάθεια. Οι πράξεις τους καταγράφονται και αξιολογούνται από την Επιτροπή.

Καλλιθέα, Απρίλιος 2017.


Η Επιτροπή Οικισμού μελών και φίλων του Π.Σ. ”η ΑΡΓΩ” για δημοσιεύματα στο διαδίκτυο Η Επιτροπή Οικισμού μελών και φίλων του Π.Σ. ”η ΑΡΓΩ” για δημοσιεύματα στο διαδίκτυο Reviewed by athinapoli gr on 19.4.17 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια