Πιάνουμε το Μάη στο ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος [πρόγραμμα]

Την Πρωτομαγιά το πάρκο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Στάυρος Νιάρχος θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 09:00 το πρωί.

Λεβάντες και κάθε λογής μυρωδικά πλημμυρίζουν το Πάρκο συντροφεύοντας το κοινό στις βόλτες, τις ποδηλατάδες και τα παιχνίδια του.

Η πρωτομαγιά θα κλείσει με συναυλία της Μαριέττας Φαφούτη στις 21:00 στο ξέφωτο.

Η Μαριέττα Φαφούτη, μαζί με το οκταμελές της συγκρότημα, μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την πρώτη του μήνα με ένα μεγάλο ανοιξιάτικο πάρτι κάτω από τα αστέρια, στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ.
Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της single, η ποπ δημιουργός παρουσιάζει όλα εκείνα τα τραγούδια που την έφεραν μέχρι εδώ.

Ηλιόλουστη ποπ, φωτεινές μελωδίες, εκρηκτικοί ρυθμοί, στοιχεία disco και electro pop και ένα ρεπερτόριο γεμάτο από τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί, ολοκαίνουργιες κυκλοφορίες αλλά και ανατρεπτικές διασκευές, υπόσχονται χορό, χαρά και πολλά χαμόγελα!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
Παίζουν οι μουσικοί:
Ρένος Παπασταύρος: Πλήκτρα-Sampling
Φοίβος Κουντρουράκη: Ντραμς
Δημήτρης Σιάμπος: Κιθάρες
Θοδωρής Ζευκιλής: Μπάσο
Γιώργος Ζαρέας: Τρομπόνι
Ευαγγελία Ξυνοπούλου, Εύη Κουρτίδου, Μαρία Καρέτσου: Φωνητικά-Κρουστά
Θοδωρής Ζευκιλής: Μπάσο
Γιάννης Παξεβάνης: Ήχος

Το θερινό ωράριο λειτουργίας, που ισχύει από 1η Απριλίου είναι: Πάρκο Σταύρος Νιάρχος 09.00 – 00.00 (μέχρι 31.10), Στίβος, Αγορά, Φάρος 06.00 – 00.00, Κέντρο Επισκεπτών 09.00 – 22.00.

Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το ΚΠΙΣΝ προσφέρεται καθημερινά δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus).
Το λεωφορείο, το οποίο φέρει πινακίδα με το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από την πλατεία Συντάγματος (στη συμβολή της με την οδό Ερμού), πραγματοποιεί στάση στο σταθμό Συγγρού – Φιξ (επί της Λ. Συγγρού) και καταλήγει στη νότια πλευρά του Καναλιού του ΚΠΙΣΝ (κοντά στο κτίριο της ΕΛΣ) και αντίστροφα.

 To parking, χωρητικότητας 1.000 θέσεων, λειτουργεί προσωρινά χωρίς χρέωση. Οι ώρες λειτουργίας του είναι από τις 06.00 έως τις 00.00.

iefimerida.gr 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο